Isänpäivä lähestyy – liikuta isää lahjalla!

Me kaikki haluamme että isä pysyy kunnossa ja onnellisena. Mikä tähän paremmin auttaisi kuin reipas liikunnallinen päivä ulkoilmassa?

Mitä laadukkaammat välineet meillä on käytössämme, sitä nautinnollisempaa liikunnasta tulee. Laskettelu on nykyään täysin erilaista uudenaikaisilla huippulaadukkailla suksilla kuin “entisillä hikilaudoilla”. Sama koskee lumilautailua ja pyöräilyä.

Vapaa-aikamme ansaitsee laatua! Ja niin ansaitsee isäkin.

Olemme valinneet Sportkauppaan joukon isää liikuttavia lahjaideoita ja alentaneet niiden hintaa vähintään 15%. Kannattaa ilman muuta tutustua myös koko tarjontaamme ja muihin alennuksiimme – sieltä saattaa hyvinkin löytyä juuri se lahja jota isä tai isoisä arvostaa todella paljon. Meiltä löydät urheilun huippubrändien tuotteita niin talven kuin kesänkin liikunnallisiin päiviin.

Käy katsomassa laadukkaat alennetut lahjaideat isälle – näillä lahjoilla liikutat isää varmasti!

Meiltä löydät laajan valikoiman liikunnan huippubrändien tuotteita myös koko perheelle. 

Mikäli tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa tai jokin tuotteen ominaisuus askarruttaa mieltäsi tai haluat kysyä meiltä jostakin muusta asiasta, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi osoitteessa asiakaspalvelu@sportkauppa.fi.

P.S. nyt kannattaa tilata Sportkaupan uutiskirje: saat sillä 10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteistamme kertaostoksena aina vuoden 2022 loppuun.

OSTOSKORI

Sulje