Työsuhdepyörä helposti ja joustavasti Sportkaupasta.

Työsuhdepyörä on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja. Työntekijä saa pyörän henkilökohtaiseen käyttöönsä eikä etu vaadi, että pyörää käytetään työmatkapyöräilyyn. Tulotason mukaan työntekijä voi säästää järjestelyllä satojakin euroja – ja joka tapauksessa etu mahdollistaa uuden, laadukkaan pyörän saamisen käyttöön ilman suurta pääomaa tai rahoitusjärjestelyä.

Lue lisää alta!

Sportkaupan pyöräilyn koko valikoiman löydät täältä: https://sportkauppa.fi/tuotekategoriat/pyoraily/

Työsuhdepyörä voi olla joko perinteinen polkupyörä tai sähköpyörä, jonka moottorin teho on enintään 250W. Käytännössä kaikki Suomessa myytävät sähköpyörät täyttävät tämän vaatimuksen.

Sportkaupan kanssa työsuhdepyöräpaketin suunnittelu ja sopiminen sujuu joustavasti ja asiantuntevasti. Me autamme sopivan paketin rakentamisessa ja hoidamme koko prosessin puolestasi. Sinun tarvitsee vain olla meihin yhteydessä ja homma hoituu!

Meillä on yhteistyösopimus kaikkien Suomen suurimpien työsuhdepyörien leasingkumppanien kanssa (GoByBike, ePassiBike, Vapaus.io, Etufillari, FleetBike, Ketjureaktio.com, Suomen Työsuhdepyörä jne.)

Löydät kaikki pyörämallimme ja lisävarusteet Sportkaupasta pyöräilyn valikomasta. Kun olet löytänyt itsellesi oikean pyörän ja mahdolliset lisävarusteet, on eteneminen helppoa selkeiden ohjeidemme avulla.

Työnantaja voi tarjota työsuhdepyöräedun palkan päälle tai se voidaan pidättää palkasta. Päätti työnantaja kumman tavan tahansa, polkupyöräetu on tuloverovapaata 1200 euroon saakka vuodessa. Työnantajasi osaa vastata, miten sinun työsuhdepyörääsi verotuksellisesti käsitellään. Verottajan yksityiskohtainen tietopaketti veroedusta löytyy täältä.

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi osoitteessa asiakaspalvelu@sportkauppa.fi arkisin klo 8-16. Soitamme sinulle tarvittaessa ja neuvomme eteenpäin – myös pyörän käyttöönotossa!

Täältä löydät selkeän ohjeistuksen työsuhdepyörän hankintaan Sportkaupasta: https://sportkauppa.fi/tyosuhdepyorat/