Sportkaupasta nyt myös työsuhdepyörät!

Moni on kysynyt mahdollisuutta hankkia työsuhdepyörä Sportkaupasta. Teimme sopimukset kaikkien Suomen suurimpien työsuhdepyörien leasingkumppaneiden kanssa ja nyt olemme valmiita mahdollistamaan työsuhdepyörän hankinnan myös Sportkaupasta – olkaapa hyvä!

Sportkaupassa on laaja valikoima polkupyöriä ja sähköpolkupyöriä. Valikoimassamme ovat huippulaadukkaat pyörämerkit Carraro, Atala ja Whistle. Pyörät valmistetaan Italian suurimman pyöräalan yrittäjän, Atalan toimesta. Atalan pääkonttori sijaitsee Monzassa, kauniissa Pohjois-Italialaisessa kaupungissa, joka tunnetaan mm. vauhdikkaista formulakisoistaan.

Valitse itsellesi tarpeitasi vastaava työsuhdepyörä kattavasta valikoimastamme – sähköllä tai ilman. Kun olet löytänyt itsellesi oikean pyörän, löydät Sportkaupasta selkeän ohjeistuksen miten saat työsuhdepyöräsi käyttöösi.

Meillä on yhteistyösopimus kaikkien Suomen suurimpien työsuhdepyörien leasingkumppanien kanssa. Löydät listan kumppaneistamme täältä.

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi osoitteessa asiakaspalvelu@sportkauppa.fi.

Työsuhdepyörä – liikuttava etu.

Työsuhdepyörä on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja. Työntekijä saa pyörän henkilökohtaiseen käyttöönsä eikä etu vaadi, että pyörää käytetään työmatkapyöräilyyn.

Työsuhdepyörä voi olla myös sähköavusteinen.

Työnantaja voi tarjota työsuhdepyöräedun palkan päälle tai se voidaan pidättää palkasta. Päätti työnantaja kumman tavan tahansa, polkupyöräetu on tuloverovapaata 1200 euroon saakka vuodessa.

Verottajan yksityiskohtainen tietopaketti veroedusta löytyy täältä.

Tulotason mukaan työntekijä voi säästää järjestelyllä satojakin euroja – ja joka tapauksessa etu mahdollistaa uuden, laadukkaan pyörän saamisen käyttöön ilman suurta pääomaa tai rahoitusjärjestelyä.

Hyvä pyöräilykelejä toivottaen, Sportkaupan väki 😊

OSTOSKORI

Sulje