, , ,

K2 MINDBENDER 116 C laskettelusukset


Freeride suksi on tehty eeppisiä puuteripäiviä varten, mistä kaikki haaveilevat. Spectral Braid™ sekä Powder Rocker auttavat suksea kellumaan syvässä lumessa. 116 mm keskileveydellä varustettu kevyt suksi.

Alkaen: 625,00 

K2 MINDBENDER 116 C

MARKER DUKE PT 12

Duke PT 12-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykittää rinnettä aina täysillä ja hakee haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

MARKER DUKE PT 16

Duke PT 16-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykittää rinnettä aina täysillä ja hakee haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

MARKER KINGPIN 13;100–125 MM

Marker Kingpin 13 on määrittänyt uudelleen laskettavuuden vaatimukset touring-siteiltä. Siteen käytettävyys ja voimansiirto siteeltä suksella ovat omalla tasollaan touring-siteiden maailmassa.

MARKER KINGPIN M-WERK 12;100–125 MM

Marker Kingpin on määrittänyt uudelleen laskettavuuden vaatimukset touring-siteiltä. Nyt tarjolla on Kingpin M-Werks-versio, johon on kelvannut vain parhaat materiaalit.

Freeride suksi on tehty eeppisiä puuteripäiviä varten, mistä kaikki haaveilevat. Spectral Braid sekä Powder Rocker auttavat suksea kellumaan syvässä lumessa. 116 mm keskileveydellä varustettu kevyt suksi. Spectral Braid on verkkomainen sukka, joka on laitettu vaatera/keisaripuuytimen ympäri. Verkossa on avoimempaa silmukkaa suksen keulassa ja kannassa mikä tuo sukseen leikkisyyttä ja joustoa. Tiheämpää verkkoa siteiden alla tuomaan tukevuutta. Pituus suunnassa olevat hiilikuitunauhat Carbon Boost™ antavat sukselle kimmoisuutta. Iso ja pitkä Powder rocker nousu suksen kärjessä, maltillinen camber keskellä sekä kannan rocker auttavat suksen hallinnassa ja kelluttavat paremmin syvässä lumessa.

Ominaisuudet:

Suksen pituus
Kääntösäde
Sivuleikkaus
186 cm
22,9 m
143-116-133
193 cm
24,4 m
143-116-133

MUOTO: Powder Rocker
YDIN: Vaahtera-keisaripuuydin.

Ostoskori

sulje