, , , , ,

K2 RECKONER 102 Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: K2 RECKONER 102 Laskettelusukset (ilman sidettä)

Katso tuotteen esittelyvideo

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 399  499 

K2 RECKONER 102 Laskettelusukset

Kauden 22/23 uutuus!
K2 RECKONER 102 on aktiivilaskijan 102 mm keskileveydellä varustettu freestyle painotteinen suksi, joka sopii puuterista parkkiin.

MARKER GRIFFON 13 ID; 100 MM

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet helpottavat monon pohjan puhdistamista lumesta ja polkaisemista kiinni siteeseen.

MARKER DUKE PT 12

Duke PT 12-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykität rinnettä aina täysillä ja haet haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

MARKER DUKE PT 16

Duke PT 16-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykität rinnettä aina täysillä ja haet haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

K2 RECKONER 102 on aktiivilaskijan 102 mm keskileveydellä varustettu freestyle henkinen suksi, joka sopii puuterista parkkiin. Spectral Braid™ verkkomainen hiilikuitu vahvike, jossa väljempää verkkoa suksen kärjessä ja kannassa ja tiheämpää verkkoa suksen keskellä. Suksessa myös Carbon Boost Braid™ hiilikuitunauhat suksen pituussuunnassa. Nämä yhdistettynä toisiinsa tekevät suksesta leikkisän ja kimmoisan. All-Terrain Twin Rocker profiilin, jossa rocker kärjessä ja kannassa helpottavat käännöksiin lähtöä, sekä syvässä lumessa laskemista. TwinTech Sidewall™ rakenne yhdistettynä jalokuusi- ja haapapuuytimen kanssa tuovat erinomaista kanttipitoa kovemmassakin rinteessä.
Freestyle-suksissa suosittelemme suksen pituudeksi laskijan omaa pituutta, näin suksi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
177 cm 18,5 m 134-102-127
184 cm 19,3 m 134-102-127

• Muoto: All-Terrain Twin Rocker
• Ydin: Jalokuusi/Haapapuu