, , ,

K2 Reckoner 102 laskettelusukset


Aktiivilaskijan 102 mm keskileveydellä varustettu freestyle painotteinen suksi, joka sopii puuterista parkkiin. Spectral Braid™ verkkomainen hiilikuitu vahvike, jossa väljempää verkkoa suksen kärjessä ja kannassa ja tiheämpää verkkoa suksen keskellä.

Alkaen: 449,00 

K2 RECKONER 102

MARKER GRIFFON 13 ID; 100 MM

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä.

MARKER F12 TOUR EPF S (265-325); 100 MM

Marker F12 Tour EPF on täydellinen vapaalaskuside laskijalle, joka haluaa laskea rinnettä ja käydä silloin tällöin skinnaamassa. Side soveltuu erityisen hyvin laskijalle, jolla ei ole PIN-siteisiin sopivia monoja.

MARKER F12 TOUR EPF L (305-365); 100 MM

Marker F12 Tour EPF on täydellinen vapaalaskuside laskijalle, joka haluaa laskea rinnettä ja käydä silloin tällöin skinnaamassa. Side soveltuu erityisen hyvin laskijalle, jolla ei ole PIN-siteisiin sopivia monoja.

MARKER DUKE PT 12

Duke PT 12-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykittää rinnettä aina täysillä ja hakee haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

MARKER DUKE PT 16

Duke PT 16-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykittää rinnettä aina täysillä ja hakee haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

Aktiivilaskijan 102 mm keskileveydellä varustettu freestyle painotteinen suksi, joka sopii puuterista parkkiin. Spectral Braid™ verkkomainen hiilikuitu vahvike, jossa väljempää verkkoa suksen kärjessä ja kannassa ja tiheämpää verkkoa suksen keskellä. Suksessa myös Carbon Boost Braid™ hiilikuitunauhat suksen pituussuunnassa. Nämä yhdistettynä toisiinsa tekevät suksesta leikkisän ja kimmoisan. All-Terrain Twin Rocker profiilin, jossa rocker kärjessä ja kannassa helpottavat käännöksiin lähtöä, sekä syvässä lumessa laskemista. TwinTech Sidewall™ rakenne yhdistettynä jalokuusi- ja haapapuuytimen kanssa tuovat erinomaista kanttipitoa kovemmassakin rinteessä.

Ominaisuudet:
• Pituudet: 163, 170, 177, 184
• Leveys: 134-102-127
• Rocker: All-Terrain Twin Rocker
• Kääntösäde: 19.3 m@184 cm
• Ydin: Jalokuusi/Haapapuu

Ostoskori

sulje