, , ,

K2 Reckoner 92 laskettelusukset


Uusi tulokas K2 twintip kategoriaan. Aloittelevan freestyle laskijan valinta. Triaxial Braid™ tuo sukseen kiertojäykkyyttä. Hybritech- pintarakenne, jossa on sidewall siteiden alla, cap-rakenne muussa osassa suksea.

Alkaen: 299,00 

K2 RECKONER 92 laskettelusukset

MARKER SQUIRE 11 ID; 90 MM

Täysin uudistunut Squire 11-side on suunniteltu kevyemmälle freeride- ja freestyle-laskijalle. Siteestä tarjolla neljä värivaihtoehtoa.

MARKER GRIFFON 13 ID; 90 MM

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä.

K2 RECKONER 92 on kokonaan uusi tulokas K2 twintip kategoriaan. Aloittelevan freestyle laskijan valinta. Triaxial Braid™ tuo sukseen kiertojäykkyyttä. Hybritech- pintarakenne, jossa on sidewall siteiden alla, cap-rakenne muussa osassa suksea. Sidewall tuo kanttipitoa ja cap-rakenne tuo sukseen keveyttä. Haapaviilu ydin yhdistettynä All-terrain Twin Rocker profiiliin antaa sukseen joustoa sekä hyvän laskutuntuman, lasket sitten etu- tai takaperin rinteessä. 92 mm keskileveys tuo tarvittavaa tukevuutta laskuun. Keulan ja kannan rocker helpottavat käännöksiin lähtöä, sekä hyppyjen alastuloja.

Ominaisuudet:
• Pituudet: 149, 159, 169, 179
• Leveys: 124-92-114
• Rocker: All Terrain Twin Rocker
• Kääntösäde: 16,9 m@169 cm
• Ydin: Haapaviilu

Ostoskori

sulje