, , , , ,

LINE TOM WALLISCH PRO Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: LINE TOM WALLISCH PRO Laskettelusukset (ilman sidettä)

Katso tuotteen esittelyvideo

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 349  479 

LINE TOM WALLISCH PRO Laskettelusukset

Kauden 22/23 uutuus!
LINE TOM WALLISCH PRO suksi on tehty vauhdikkaaseen freestyle laskuun. Tom Wallischin suunnittelemassa suksessa on vaahtera-haapapuuydin, tämä yhdistettynä hiilikuitu nauhoihin on sukseen saatu tukevuutta ja kimmoisuutta.

MARKER GRIFFON 13 ID; 90 MM

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet tekevät monon pohjan puhdistamisesta lumesta ja siteeseen polkaisusta entistäkin helpompaa.

MARKER JESTER 16 ID; 90 MM

Jester 16 on Markerin pro-tason vapaalasku side puuteriin, parkkiin ja paippiin. Siteen etu- ja takakappaleesta löytyvät magnesium osat tuovat keveyttä ja jämäkkyyttä siteeseen. Tämä side on maailman kärjessä olevien freestylelaskijoiden valinta!

MARKER JESTER 18 PRO ID; 90 MM

Jester 18 Pro on Markerin pro-tason vapaalaskuside puuteriin, parkkiin ja paippiin. Siteen etu- ja takakappaleesta löytyvät magnesiumosat tuovat keveyttä ja jämäkkyyttä siteeseen.

LINE TOM WALLISCH PRO suksi on tehty vauhdikkaaseen freestyle laskuun. Tom Wallischin suunnittelemassa suksessa on vaahtera-haapapuuydin, mikä yhdistettynä hiilikuitunauhoihin tuo sukseen ainutlaatuista tukevuutta ja kimmoisuutta. Kevennetty kärki ja kanta, sekä 90 mm suksen leveys helpottavat temppujen pyörimistä. Suksen symmetrinen jousto parantaa laskutuntumaa, lasket rinnettä sitten kumminpäin tahansa. Kärjen ja kannan rocker tekevät käännöksistä ketteriä, camber siteet parantavat laskutuntumaa entisestään.

Freestyle-suksissa suosittelemme suksen pituudeksi laskijan omaa pituutta, näin suksi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
157 cm 14 m 118-90-116
164 cm 15,5m 118-90-116
171 cm 17,5m 118-90-116
178 cm 19,0m 118-90-116

• Muoto: 5 mm kärjen rocker – 4 mm camber- 5 mm kannan rocker
• Ydin: Vaahtera Macroblock™
• Sivuleikkaus: 5-Cut™
• Pohja: Fatty™1.7 mm
• Jousto: Symmetrinen
• Rakenne: CapWall™ Kärjessä ja kannassa cap-rakenne, keskellä sidewall-rakenne
• Kantti: Fatty™ 2.5×2.2