, , , ,

LINE VISION 108 laskettelusukset


Aktiivilaskijan kevyt freeride suksi. Vision 108 on äänestetty #1 Freeride sukseksi arvostetussa Freeskier lehdessä. Suksi on vakaa kovemmassakin vauhdissa, kevyt ilmassa ja helppo kontrolloida.

Alkaen: 579,00 

LINE VISION 108 laskettelusukset

MARKER GRIFFON 13 ID; 110 MM

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä.

MARKER JESTER 16 ID; 110 MM

Jester 16 on Markerin pro-tason vapaalasku side puuteriin, parkkiin ja paippiin. Siteen etu- ja takakappaleesta löytyvät magnesium osat tuovat keveyttä ja jämäkkyyttä siteeseen.

MARKER KINGPIN 13;100–125 MM

Marker Kingpin 13 on määrittänyt uudelleen laskettavuuden vaatimukset touring-siteiltä. Siteen käytettävyys ja voimansiirto siteeltä suksella ovat omalla tasollaan touring-siteiden maailmassa.

MARKER KINGPIN M-WERK 12;100–125 MM

Marker Kingpin on määrittänyt uudelleen laskettavuuden vaatimukset touring-siteiltä. Nyt tarjolla on Kingpin M-Werks-versio, johon on kelvannut vain parhaat materiaalit.

LINE VISION 108 on aktiivilaskijan kevyt freeride suksi. Vision 108 on äänestetty #1 Freeride sukseksi arvostetussa Freeskier lehdessä. Suksi on vakaa kovemmassakin vauhdissa, kevyt ilmassa ja helppo kontrolloida. Keveytensä suksi saa Partly Cloudy™ puuytimestä, jossa on yhdistettynä kevyttä ja kestävää keisaripuuta sekä vaahteraa. Suksessa joustavampi kärki isommalla rockerilla, mikä ansiosta suksi kelluu paremmin syvässä lumessa sekä tekee käännöksistä ketterämmän. Jäykempi kanta pienemmällä rockerilla tuo sukseen vakautta sekä parempaa kontrollia kovassa vauhdissa. THC rakenne, jossa yhdistyy aramid, hiili-sekä lasikuitu vähentävät sukseen kohdistuvaa tärinää, jolloin kanttituntuma pysyy hyvänä. Luistava sintrattu pohja.

Ominaisuudet:
• Pituudet cm: 175, 183, 189
• Leveys mm: 142-108-128 (kärki-keski-kannan leveys)
• Profiili: 10 mm kärjen rocker- 2 mm camber- 8 mm kannan rocker
• Sivuleikkaus: 5-cut
• Ydin: Keisaripuu/Vaahtera Partly Cloudy™
• Pohja: Sintrattu 1.3
• Jousto: Directional

Ostoskori

sulje