, , , ,

VÖLKL BLAZE 106 Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: VÖLKL BLAZE 106 Laskettelusukset (ilman sidettä)

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 649 

VÖLKL BLAZE 106 Laskettelusukset

Kauden 22/23 uutuus!
Blaze 106 on aloittanut Völklillä vapaalaskemisen uuden aikakauden. Blaze-sarja on suunniteltu laskijoille, jotka arvostavat leikkisää laskutuntumaa yhdistettynä hyvään suorituskykyyn.

MARKER GRIFFON 13 ID; 110 MM

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä.

MARKER ALPINIST 12

Marker Alpinist on ultrakevyt ja kestävä pin-side vaativammille reissuille. Tämä mallin DIN-asteikko menee 12 saakka.

MARKER KINGPIN 13;100-125 MM

Marker Kingpin 13 on määrittänyt uudelleen laskettavuuden vaatimukset touring-siteille. Siteen käytettävyys ja voimansiirto siteeltä suksella ovat omalla tasollaan touring-siteiden maailmassa. Tämän siteen avulla vietät täydellisen päivän takamaastossa!

MARKER DUKE PT 12

Duke PT 12-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykität rinnettä aina täysillä ja haet haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

MARKER DUKE PT 16

Duke PT 16-siteessä yhdistyy jämäkän freeride-siteen laskettavuus pin-siteen haikattavuuteen. Tämä side on suunniteltu juuri sinulle, joka tykität rinnettä aina täysillä ja haet haasteita jyrkistä seinistä rinteen ulkopuolella.

Blaze 106 suksi on aloittanut Völklillä vapaalaskemisen uuden aikakauden. Blaze-sarja on suunniteltu laskijoille, jotka arvostavat leikkisää laskutuntumaa yhdistettynä hyvään suorituskykyyn. Malliston leveimpänä (106 mm) Blaze 106 painaa mitassa 179 cm ainoastaan 1828 grammaa, ja kelluu syvässäkin lumessa uskomattoman hyvin. Suksessa on Tip&Tail Rocker ja camber siteen alla.

Siteen alla oleva 0,3 mm titanal-levy siirtää voiman nopeasti kantille ja nopeuttaa kantilta kantille siirtymistä käännöksien välillä. Tämä auttaa laskijaa hallitsemaan suksea ahtaissa paikoissa, kuten tiheässä metsikössä. Blaze on suunniteltu lähtemään lyhyisiin käännöksiin nopeasti, mutta 3D Radius Sidecut mahdollistaa myös pitkät vauhdikkaat käännökset.

Uutena ominaisuutena sukseen on lisätty joustokanta ja kärki. Elastinen materiaali kärjessä ja kannassa toimii kuin puskuri, kun lasket tuulen puhaltamassa korpussa. Samalla materiaali rauhoittaa suksen kärkeä laskiessasi kovaa vauhtia hoidetussa rinteessä.
Painonsa puolesta Blaze toimii mainiosti myös touring-suksena. Sukseen voi hankkia erikseen Smart Glue-skinit, jotka on räätälöity suksen mittaan ja muotoon.
Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.
Made in Germany.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus Paino (ilman sidettä)
179 cm 17 m 146-106-128 1828 g
186 cm 19 m 146-106-128 1830 g

• Muoto: Tip&Tail Rocker
• Ydin: Hybrid Multilayer Woodcore (pyökki ja poppeli)
• Pohja: P-TEX 2100