, , , ,

VÖLKL KENDO 88 Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 569 

VÖLKL KENDO 88 Laskettelusukset

Kauden 22/23 uutuus!
Kendo 88 all mountain freeride-suksi täyspuuytimellä ja titanaali vahvikkeella. Täydellinen kumppani rinteiden valloitukseen.

MARKER SQUIRE 11 ID; 90 MM

Täysin uudistunut Squire 11-side on suunniteltu kevyemmälle freeride- ja freestyle-laskijalle, joka haluaa haastaa itseään rinteessä ja parkissa. Siteen uudet ominaisuudet mahdollistavat helpomman tavan puhdistaa monon pohja lumesta ja polkaista mono kiinni siteeseen.

MARKER GRIFFON 13 ID; 90 MM

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet tekevät monon pohjan puhdistamisesta lumesta ja siteeseen polkaisusta entistäkin helpompaa.

MARKER KINGPIN 10;75-100 MM

Marker Kingpin 10 on määrittänyt uudelleen laskettavuuden vaatimukset touring-siteille. Siteen käytettävyys ja voimansiirto siteeltä sukselle ovat omalla tasollaan touring-siteiden maailmassa. Tämän siteen avulla vietät täydellisen päivän takamaastossa!

Kendo 88 all mountain freeride-suksi täyspuuytimellä ja titanaali vahvikkeella. Täydellinen kumppani rinteiden valloitukseen. 3D-sivuleikkaus ja Tailored Titanal Frame. 3D-sivuleikkauksen ansiosta suksen kääntösäde lyhenee merkittävästi, tehden suksesta leikkisämmän. Tailored Titanal Framessa suksessa käytetyn titanaalin määrä muuttuu suksen pituuden mukaan, suksi on siis räätälöity mukailemaan laskijan pituutta ja painoa.
Suksi on edelleen keskileveydeltään 88 mm ja siinä on Tip&Tail Rocker hyöstettynä siteen alla olevalla jalkavuudella. Suksi on rakenteeltaan täyspuuydin suksi vahvistettuna titanaalilla. Kärjissä hiilikuitukudokset vaimentamassa iskuja ja rauhoittamassa kärkeä.
Made in Germany.
Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
163 cm 13 m 129-88-113
170 cm 15 m 129-88-113
177 cm 16 m 129-88-113

• Muoto: Tip&Tail Rocker
• Sivuvalli: Full Side Wall
• Ydin: Multilayer Wood Core (poppleli ja haapa)
• Pohja: P-TEX 2100

OSTOSKORI

Sulje