Vuonna 1971 Giovanni Bittante perusti yrityksen, joka on erikoistunut vuorikiipeilyyn ja ulkoiluun suunniteltujen teknisten jalkineiden ja saappaiden tuotantoon. Hänen korkeatasoinen tekninen osaamisensa yhdistettynä hänen perustamansa Kayland® Professional Teamiin (teknisten asiantuntijoiden ryhmä) hän loi täysin uuden, aiempia perinteitä rikkovan lähestymistavan tuottaa korkealaatuisia teknisiä jalkineita vaativaan käyttöön. Tämä lähestymistapa on on edelleen tunnusomaista merkin tuotteille.

Vuonna 2013 Kayland® tuli osaksi M.G.M. S.p.A. ryhmää, joka on vuonna 1982 perustettu yritys. Yritys sijaitsee tunnetulla Montebellunan urheilu-/jalkineiden valmistusalueella, joka on historiallisesti toiminut vuoristo- ja ulkoilujalkineiden alalla.

Kahden todellisuuden yhdistäminen ja yhteinen innovatiivinen visio ovat antaneet uuden vahvan sysäyksen Kayland®-brändille. Tuotteissa yhdistyy hienostunut muotoilu ja huippuluokan asiantuntijoiden kehittämä teknologia. Nykyään tuotemerkki nähdään yhtenä luotettavimmista tuotteista vuoristo-, ja vaellusammattilaisten ja harrastajien keskuudessa.

Näytetään kaikki 6 tulosta