Sportkauppa.fi on vuonna 2020 perustettu urheilun tunnettujen laatubrändien 100% suomalainen erikoisverkkokauppa.

Erikoisverkkokaupan meistä tekee se, että tunnemme tuotteemme kuin omat taskumme – ja käytämme laajaa osaamistamme sinun avuksesi valitessasi itsellesi juuri oikeaa tuotetta.  

Haluamme mahdollistaa turvallisen ja joustavan ostamisen verkosta niin, että autamme ostamisessa sen jokaisessa vaiheessa – oli kyse sitten oikean koon tai oikeanlaisen tuotteen valinnasta.  Olet sitten aloittelija tai jo hyvinkin kokenut lajissasi, asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi osoitteessa asiakaspalvelu@sportkauppa.fi . Jos asian selviäminen kaipaa keskustelua, soitamme sinulle pian! 

Sportkaupan toiminnan taustalla on vuodesta 1973 toiminut perheyritys. Kaikki toimintomme sijaitsevat samassa toimitilassa aina varastosta tuotepäälliköihin saakka. Me kaikki tunnemme tuotteemme kuin omat taskumme – jokainen meistä on innokas ulkona ja luonnossa liikkujia, niin talvella kuin kesälläkin.  Uskomme vahvasti tuotteidemme laatuun ja toiminnallisuuteen – käytämmehän niitä itsekin.  

Meiltä löydät myymistämme brändeistä ehkäpä suomen laajin valikoima tuotteita. Myymämme merkit löydät etusivumme valikosta nimellä ”brändit” tai vaihtoehtoisesti sivun alalaidasta otsikon Sportkauppa.fi:n brändit alta. Brändit löytyvät lisäksi vielä jokaisen kategoriasivun alalaidasta. 

Kaikki kaupassa olevat tuotteet ovat lähetettävissä heti varastoltamme. Tilaukset lähtevät varastoltamme Matkahuollon kyytiin tyypillisesti joka arkipäivä puolen päivän jälkeen. Eli jos tilaat aamusta, lähtee paketti kohti sinua yleensä jo samana päivänä. 

Sportkaupassa toimivat kaikki yleisimmät maksutavat laskusta mobiilimaksamisen kautta pankkikorttiin.

Lue lisää toimitustavoista, toimituksen hinnoista, palauttamisesta jne täältä. 

Me Sportkaupassa olemme sitä mieltä, että vapaa-aikasi ansaitsee laatua!