Sportkauppa.fi on loppuvuonna 2020 perustettu urheilun tunnettujen laatubrändien 100% suomalainen erikoisverkkokauppa.

Sportkaupan toiminnan taustalla on vuodesta 1973 toiminut perheyritys, jossa töissä on lähes koko perhe koko- tai osa-aikaisesti vahvistettuna luotetuilla, osaavilla pitkän linjan työntekijöillä. Kaikki toimintomme sijaitsevat samassa toimitilassa aina varastosta tuotepäälliköihin saakka. Me kaikki tunnemme tuotteemme kuin omat taskumme – jokainen meistä on innokas ulkona ja luonnossa liikkujia, niin talvella kuin kesälläkin. Uskomme vahvasti tuotteidemme laatuun ja toiminnallisuuteen – käytämmehän niitä itsekin.

Erikoisverkkokaupan meistä tekee se, että tunnemme tuotteemme kuin omat taskumme – ja käytämme laajaa osaamistamme sinun avuksesi valitessasi itsellesi juuri oikeaa tuotetta.  Haluamme mahdollistaa turvallisen ja joustavan ostamisen verkosta niin, että autamme ostamisessa sen jokaisessa vaiheessa – oli kyse sitten oikean koon tai oikeanlaisen tuotteen valinnasta.  

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi, yhteystiedot löydät täältä.

Meiltä löydät myymistämme maailmanluokan brändeistä todennäköisesti Suomen laajin valikoima tuotteita. Myymämme merkit löydät etusivultamme ja jokaisen kategoriasivun alalaidasta. Klikkaamalla brändin logoa, pääset lukemaan lisää brändistä ja sen historiasta.

Kaikki kaupassa olevat tuotteet ovat lähetettävissä heti varastoltamme. Tilaukset lähtevät varastoltamme Matkahuollon kyytiin tyypillisesti joka arkipäivä puolen päivän jälkeen. Eli jos tilaat aamusta, lähtee paketti kohti sinua yleensä jo samana päivänä. Matkahuolto toimittaa paketit hyvinkin nopeasti, hyvällä tuurilla pakettisi on sinulla jo seuraavana tai sitä seuraavana päivän.

Sportkaupassa toimivat kaikki yleisimmät maksutavat laskusta mobiilimaksamisen kautta pankkikorttiin. Lue lisää toimitustavoista, toimituksen hinnoista, palauttamisesta jne. asiakaspalvelusivultamme

Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia ja me olemme sitä mieltä, että vapaa-aikasi ansaitsee laatua!

P.S. alla kuva työkaveristamme Ruskasta, jonka mielipaikka on Anun työpöydällä katsomassa ikkunasta ulos.