Trezeta®:n tarina alkoi 1920-luvulla Vittorio Zizzolan visiosta ja ammattitaidosta. Vittorion sukunimen kolme zetaa ovatkin brändin nimen takana; trezeta = kolme zetaa.

Joka viikko Vittorio valmisti pienessä pajassaan Crespano del Grappassa muutaman paria saappaita. Kun saappaat valmistuivat, hän polki pyörällään Montebellunaan, missä hän myi tekemänsä kengät maalaisperheille ja kaikille, joka haluaisivat saada kengät, joilla uskalsi lähteä vuorille.

Vähitellen sana tuotteiden laadusta kiiri, ja Vittorion saappaista tuli haluttuja. Tuotanto lisääntyi ja 1960-luvulla perustettiin virallinen Trezeta®-brändi.
Brändi on kehittänyt vuosien saatossa jatkuvasti parempia ja teknologisesti kehittyneitä laatujalkineita, jotka kattavat tarpeet kaiken tyyppisestä ulkona liikkumisesta helpommista kävelyretkistä retkeilyyn ja vuoristokiipeilyyn haastavimmissakin kohteissa. Yksi uskollinen Trezetan jalkineiden käyttäjistä on Hans Kammerland, kuuluisa italialainen extreme vuoristokiipeilijä.

MGM:n hankittua Trezetan, tuotekehittelyssä on otettu huomioon myös matkailijoiden tarpeet. Aina ei ole helppoa löytää kenkiä, jotka ovat mukavat ja tyylikkäät aamusta iltaan – ja tarvetta olisi, sillä mikään ei vie laukussa niin paljon tilaa kuin kengät! Trezetan mallistosta löydät tyylikkäät kengät oli kohteesi sitten vuoristo tai kaupunki.

Näytetään kaikki 8 tulosta