KOKOAMME TÄNNE TIETOA TUOTETIEDOISTA LÖYTYVIEN MATERIAALIEN OMINAISUUKSISTA JA SELITYKSISTÄ.

Alpine fit: muotoon leikattu kauniisti istuva leikkaus, joka ei kuitenkaan estä liikkuvuutta.
Regular fit: ei niin vahvasti muotoon leikattu leikkaus, soveltuu lähes kaikille vartalotyypeille.
Loose fit: malliltaan löysähkö ja rento. Soveltuu lähes kaikille vartalotyypeille.

 

AFT /AFT Wind Proof / AFT Double Weave: Advanced Fabric Tehcnology on päätermi materiaaleille, jotka on käsitelty erityisesti korkeaa käyttömukavuutta ajatellen. AFT Wind Proof materiaalissa on laminoitu ohut kalvo, joka suojaa tuulelta ja säältä samalla kun pysyy hengittävänä ja mukavana. Tämä materiaali soveltuu kaikenlaisiin ulkolajeihin, joissa vaaditaan korkeaa lämmönsäätelyä ja kosteudensiirtoa. Double Weavissa on yksinkertaisessa materiaalissa käytetty kahta eri kudostekniikkaa. Ulkopuolen kudos on kulutusta kestävä, vettä hylkivä ja tuulta pitävämpää, kun sisäpuoli puolestaan on kosteutta siirtävä ja hengittävä.

 

Bluesign: materiaalien valmistuksen standardi, joka varmistaa valmistusprosessien läpinäkyvyyden ja ympäristöystävällisyyden.
 

Climatic Pro Extreme: Vahva materiaali, joka on laminoitu huipputeknisellä ei-huokoisella kalvolla. Materiaali varmistaa vedenpitävyyden (20 000 mm H2O) ja hengittävyyden (20 000 g/m/ 24 h). Materiaali antaa optimaalisen suojan myös todella haastavissa, kosteissa ja tuulisissa ilmasto-olosuhteissa. Kalvoa käytetään 3L materiaaleissa. 

 

Climatic Pro Lite: vastaava kuin Pro Extreme, mutta vedenpitävyys 15 000 mm H2O ja hengittävyys 25 000 g/m/ 24 h. Vaikka materiaali on hieman kevyempi, myös se antaa optimaalisen suojan myös haastavissa, kosteissa ja tuulisissa ilmasto-olosuhteissa. Tämä materiaali soveltuu hyvin mm. korkean intensiteetin ulkoilulajeihin. Kalvoa käytetään 2L, 2,5L ja 3L materiaaleissa. 

 

Climatic Element: vastaava kuin Pro Extreme ja Lite, mutta vedenpitävyys 10 000 mm H2O ja hengittävyys 10 000 g/m/ 24 h. Vaikka materiaali on hieman kevyempi, myös se antaa loistavan suojan epäsuotuisissa kosteissa ja tuulisissa ilmasto-olosuhteissa. Tämä materiaali soveltuu hyvin ulkoiluun ja urheiluun ulkona. Kalvoa käytetään 2L, 2,5L ja 3L materiaaleissa.

 

Dupont Sorona Aura on DuPontin valmistama ulkoiluvaatteiden kangastyyppi. Se on peräisin kestävästi kasviperäisistä materiaaleista ja tarjoaa kestävyyttä, lämpöä ja hengittävyyttä.

 

Duratherm Classic: laadukas polyesterifleece, jolla on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet. Materiaali varmistaa sopivan lämmönsäätelyn ja toimivuuden myös märällä säällä. Materiaalia käytetään eristeenä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteissa, koska näitä vaatteita pestään useammin ja hieman alhaisemmissa lämpötiloissa.

 

Duratherm High Loft: laadukas polyesterifleece, joka on erityisesti käsitelty lisäämään kuidun tilavuutta. Kuitu on kevyt ja pehmeä, ja sen lämmöneristysominaisuudet ovat optimaaliset. se sopii ihanteellisesti vapaa-ajan vaatteisiin.

 

DWR-C6:  Durable water Repellent. Tämä käsittely lisää materiaalien vedenpitokykyä. DWR-6 käsitellyn kankaan pinnassa vesi valuu pisaroina pois. Käsittely kestää useita pesuja ja sen voi uusia markkinoilta saatavilla DWR-suihkeilla.

 

PrimaLoft® Silver on eristysratkaisu, joka tarjoaa sekä hyvän hengittävyyden että vertaansa vailla olevat lämpöominaisuudet. Tämä pehmeä, pakattava ja vettä hylkivä eriste säätelee hyvin lämpöä ja kosteutta intensiivisen toiminnan aikana.

 

 

Polygiene® on antibakteerinen käsittely, joka estää hajua aiheuttavien bakteerien kasvun materiaalissa

 

Polarstretch Micro ja Grid: taipuisa, neljään suuntaan joustava ja helppohoitoinen, kevyt ja pitkän käyttöiän mahdollistava materiaali. Kankaan rakenteen ansiosta vaatteet ovat hengittäviä ja kosteutta ja hajuja siirtäviä. Polarstrecthistä valmistetut vaatteet sopivat ihanteellisesti aerobiseen liikuntaan. eikä materiaali rajoita liikkeitä. Grid teknologiassa materiaalissa on lisäksi ns. uria, jotka tekevät materiaalista vielä kevyemmän.

 

Resstex: mikrohuokoinen polyuretaanikalvo, jossa on hyvä vedenpitävyys ja hengittävyys. Tällä kalvolla varustetut tuotteet kestävät sadetta tai märkää lunta, mutta pysyvät silti hengittävinä.

 

R.D.S., Responsible Down Strandard: R.D.S on sertifikaatti, joka velvoittaa valmistajat hankkimaan untuvia inhimillisissä ja kunnioitetuissa olosuhteissa pidetyistä eläimistä ja kieltää hankkimasta untuvia elävistä eläimistä.  

 

3L: tekniikka kalvon laminointiin ulko- ja sisämateriaalin väliin. Tekniikka varmistaa materiaalin paremman kestävyyden ja pidemmän käyttöiän.

 

Welded DownTech teknologiassa kammiot, joissa täyte (tyypillisesti untuva) on, luodaan ns. lämpökäsittelemällä kangasta (“hitsaamalla”).  Kun kammioita ei tehdä ompelemalla tikkejä kankaaseen, kankaaseen ei tule neulanreikiä. Tämä estää lämpöhukkaa ja suojaa untuvaa kosteudelta. Tekniikka pidentää takin käyttöikää ja nostaa laatua. 

 

 
WR: WR käsitelty materiaali on vettä hylkivää ja nopeasti kuivuvaa. Materiaalin päällikerros lisätään kankaaseen valmistuksen aikana ja teknologiaa käytetään, jotta saavutetaan vettä hylkivä, hengittävä kangas.