, , ,

HANNAH Air 5.0 Makuualusta

Hannah Air 5.0 on kevyt ja mukava ilmatäytteinen makuualusta, joka on suunniteltu kesän ulkoilua varten. Sen älykäs rakenne, jossa on erilliset ilmakammiot, tarjoaa jopa 5 cm paksuuden ja erinomaisen mukavuuden täysin täytettynä.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varasto loppu

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 39,90 

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Hannah Air 5.0 on kevyt ja mukava ilmatäytteinen makuualusta, joka on suunniteltu kesän ulkoilua varten. Sen älykäs rakenne, jossa on erilliset ilmakammiot, tarjoaa jopa 5 cm paksuuden ja erinomaisen mukavuuden täysin täytettynä. Painoltaan vain 540 g ja pakkauskoossa 10 x 26 cm, tämä makuualusta on ihanteellinen niille, jotka haluavat minimoida kantamusten painon.

Täydellinen lämpimiin kesäöihin ulkona. Hannah Air 5.0 pitää sinut mukavasti irti maasta tarjoten erinomaisen eristyksen ja mukavuuden. Erilliset kammiot tarjoavat optimaalista vakautta ja mukavuutta. Kammiorakenne jakaa painon tasaisesti ja ehkäisee epämiellyttävää painumista.

Helppokäyttöinen tasoventtiili mahdollistaa nopean täytön ja tyhjennyksen. Minimalistinen muotoilu tekee makuualustasta siistin näköisen ja kevyen kantaa. Pidä makuualusta aina käyttökunnossa missä tahansa tilanteessa. Mukana tuleva korjaussarja mahdollistaa nopean paikkauksen ja kuljetuspussi tekee pakkaamisesta helppoa.

Olitpa sitten retkeilemässä, patikoimassa tai matkustamassa, Hannah Air 5.0 tarjoaa sinulle mukavan ja kevyen vaihtoehdon kesän seikkailuihin.

Ominaisuudet:
• Paino: 540 g
• Koko pakattuna: 10 x 30 cm
• Materiaali: 190T polyester TPU coating
• Koko: 185 x 55 x 5 cm
• R-arvo 1,5
• Rakenne: Wave Baffles

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: