-30%
, , ,

HANNAH Groundsheet 3 Lattiasuoja

Hannah Groundsheet 3 on kevyt ja käytännöllinen lattiasuoja kahden hengen teltalle. Sen stand-alone rakenne suojaa telttasi pohjaa, parantaa eristystä ja pidentää teltan käyttöikää.

Hannah Groundsheet 3 (190 x 225 cm) on suunniteltu tarjoamaan kahden hengen teltoille kestävyyttä ja lisäsuojaa. Sen kevyt ja käytännöllinen rakenne tekee siitä erinomaisen valinnan retkeilijöille, jotka arvostavat helppoutta ja mukavuutta. Lattiasuoja painaa vain 400 grammaa ja sen mitat ovat 190 x 225 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen useille eri telttamalleille.

Tämä lattiasuoja ei ainoastaan suojaa telttasi pohjaa kulutukselta ja vaurioilta, vaan myös parantaa teltan eristystä ja pidentää sen käyttöikää.  Suoja on valmistettu polyesterimateriaalista PU-pinnoitteella,  ja se tarjoaa erinomaisen suojan kosteutta vastaan. Lattiasuoja on helppo pakata mukaan kuljetuspussiinsa, joten se ei vie paljoa tilaa ja on kevyt kantaa​.

 

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

16,90  24 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 24 

Hannah Groundsheet 3 on kevyt ja käytännöllinen lattiasuoja kahden hengen teltalle. Sen stand-alone rakenne suojaa telttasi pohjaa, parantaa eristystä ja pidentää teltan käyttöikää.

Laadukas polyesterimateriaali tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. PU-pinnoite varmistaa, että pysyt kuivana märässäkin maastossa. Kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta lattiasuoja on helppo pakata mukaan ja kantaa retkillä. Lisäksi se suojaa teltan pohjaa kiviltä, oksilta ja kosteudelta.

Hanki Groundsheet 3 seuraavaa telttailureissuasi varten ja paranna retkeilymukavuuttasi kestävästi.

Ominaisuudet:
• Paino: 0,4 kg
• Koko: 190 x 225 cm
• Pintamateriaali: polyuretaani (PUR, PU, TPU)
• Soveltuu: Space 4 Cool, Serak 2, Haven 2, Tycoon 2, Falcon 2, Eagle 2, Rider 2, Covert 2, Hawk 2, Hawk 2 Snow, Tercel 2 Light

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: