, , , , , , ,

K2 Dreamweaver JR Laskettelusukset + FDT 7.0 Side

K2 Dreamweaver Jr on perheen nuoremmille suunniteltu täyspuuytiminen twintip freestylesuksi. Tällä temppusuksella on hyvä hioa temppulaskettelun saloja.

Näissä suksissa on valmiiksi kiinnitettynä Marker FDT 7.0 siteet, jotka ovat suksessa kiskolla kiinni. Tälle siteelle suositellaan laskijan painoksi 24–75 kg.  Kevyemmälle juniorille löytyy samat sukset Marker FDT 4.5 siteellä.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

299 

K2 Dreamweaver Jr on perheen nuoremmille suunniteltu twintip freestylesuksi. Tällä temppusuksella on hyvä hioa temppulaskettelun saloja.

K2 Dreamweaver Jr on 75 mm keskileveydellä varustettu täyspuuytiminen All-terrain rocker suksi. Suksen kärjessä oleva rocker helpottaa käännöksiin lähtöä ja sen ansiosta myös temppujen alastulot sujuvat helpommin, kun suksen kärjet eivät haukkaa lumeen kiinni niin helposti.

Näissä suksissa on valmiiksi kiinnitettynä Marker FDT 7.0 siteet, jotka ovat suksessa kiskolla kiinni.  Nämä siteet mahdollistavat perheen nuorimmille sen, että heidän on helppo kiinnittää ja irrottaa side monosta itse. Tälle siteelle suositellaan laskijan painoksi 24–75 kg.  Kevyemmälle juniorille löytyy sukset samat Marker FDT 4.5 siteellä.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
139 cm 12 m 102-75-96
149 cm 14 m 102-75-96

• Muoto: All Terrain Rocker
• Ydin: Haapapuuydin
• Side: Marker FDT 7.0

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle Brand: