, , , ,

K2 MINDBENDER 90 C W Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: K2 MINDBENDER 90 C W Laskettelusukset (ilman sidettä)

Katso tuotteen esittelyvideo

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 499 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

K2 MINDBENDER 90 C W Laskettelusukset

Kauden 22/23 uutuus!
K2 MINDBENDER 90 C W on naisille suunnattu harrastajan All-mountain suksi. 90 mm keskileveys All-Terrain rockerilla. Ketterä ja kevyt suksi.

MARKER SQUIRE 11 ID (90 MM)

Täysin uudistunut Squire 11-side on suunniteltu kevyemmälle freeride- ja freestyle-laskijalle, joka haluaa haastaa itseään rinteessä ja parkissa. Siteen uudet ominaisuudet mahdollistavat helpomman tavan puhdistaa monon pohja lumesta ja polkaista mono kiinni siteeseen.

MARKER ALPINIST 8

Marker Alpinist on ultrakevyt ja kestävä pin-side vaativimmille reissuille. Tämä mallin DIN-asteikko menee 8 saakka.

Ei väliaikaisesti saatavilla.

MARKER KINGPIN 10 (75-100 MM)

Marker Kingpin 10 on määrittänyt uudelleen laskettavuuden vaatimukset touring-siteille. Siteen käytettävyys ja voimansiirto siteeltä sukselle ovat omalla tasollaan touring-siteiden maailmassa. Tämän siteen avulla vietät täydellisen päivän takamaastossa!

Ei väliaikaisesti saatavilla.

K2 MINDBENDER 90 C W on naisille suunnattu harrastajan All-mountain suksi. 90 mm keskileveys All-Terrain rockerilla. Suksessa isompi rocker keulassa, siteiden alla maltillinen camber ja kannassa pieni rocker. Käännöksiin lähtö ja ulos tulo ketterää. Suksen leveys riittää myös kelluttamaan suksea hyvin syvemmässäkin lumessa. Suksen rakenteesta löytyy Spectral Braid joka on verkkomainen sukka mikä on laitettu haapapuuytimen ympäri. Verkossa on avoimempaa silmukkaa suksen keulassa ja kannassa mikä tuo sukseen leikkisyyttä ja joustoa. Tiheämpää verkkoa siteiden alla tuomaan tukevuutta. Pituus suunnassa olevat hiilikuitunauhat Carbon Boost™ antavat sukselle kimmoisuutta.
Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
156 cm 13,4 m 127-90-113
163 cm 14,5 m 127-90-113
170 cm 15,9 m 127-90-113

• Muoto: All-Terrain Rocker
• Ydin: Haapapuuydin