, , , ,

K2 Mindbender 96 C Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: K2 MINDBENDER 96C Laskettelusukset (ilman sidettä)

 

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 499 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

K2 Mindbender 96C Laskettelusukset

K2 Mindbender 96 C on ketterä, voimakkaat käännökset mahdollistava All-mountain / vapaalaskusuksi aktiivilaskijalle. 96 mm keskileveydellä varustettu suksi on omiaan niin rinteiden ulkopuolelle kuin hoidetulle rinteille.

MARKER GRIFFON 13 ID (100 MM)

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet helpottavat monon pohjan puhdistamista lumesta ja polkaisemista kiinni siteeseen.

K2 Mindbender 96 C on ketterä, voimakkaat käännökset mahdollistava All-mountain / vapaalaskusuksi aktiivilaskijalle. 96 mm keskileveydellä varustettu suksi on omiaan niin rinteiden ulkopuolelle kuin hoidetulle rinteille.

Suksen leveys yhdistettynä All-Terrain rocker profiiliin auttaa kelluttamaan laskijaa syvemmässäkin lumessa. Haapapuuydin yhdistettynä Spectral Braid hiilikuitu verkkoon tekee suksesta kevyen. Hiilikuituverkossa on tiheämpää silmukkaa suksen kärjessä, mikä antaa kärjelle sopivaa jäykkyyttä. Keskellä ja kannassa isompaa silmukkaa minkä ansiosta sukseen tulee joustoa siellä missä sitä tarvitaan.

All-Terrain rocker tuo sukseen ketteryyttä käännöksiin lähdettäessä, mahdollistaen voimakkaat käännökset. Käännöksestä pois lähdettäessä suksen kanta on aavistuksen löysempi, jolloin käännöksestä pois tulo on sujuvampaa.

Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
178 cm 16.7 m 131-96-119
184 cm 17.8 m 131-96-119

• Muoto: All-Terrain Rocker
• Ydin: Haapapuuydin