, , , ,

K2 Mindbender 99 Ti Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: K2 MINDBENDER 99TI Laskettelusukset (ilman sidettä)

 

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 549 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

K2 Mindbender 99TI Laskettelusukset

K2 Mindbender 99 TI on all-mountain/ vapaalaskusuksi aktiivilaskijalle. Jämäkkä 99 mm keskileveydellä varustettu suksi, joka on omiaan niin syvässä lumessa kuin hoidetussa rinteessäkin.

MARKER GRIFFON 13 ID (100 MM)

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet helpottavat monon pohjan puhdistamista lumesta ja polkaisemista kiinni siteeseen.

K2 Mindbender 99 TI on all-mountain/ vapaalaskusuksi aktiivilaskijalle. Jämäkkä 99 mm keskileveydellä varustettu suksi, joka on omiaan niin syvässä lumessa kuin hoidetussa rinteessäkin.

Suksissa on TI Y-Beam™-rakenne, jossa titanaalilevy on muotoiltu Y-muotoon koko suksen pituudelta. Suksen kärjessä titanaalivahvikkeet ovat sidewall:n päällä, keskellä vahvike on koko suksen leveydeltä ja kannassa vain suksen keskellä jättäen suksen kanttien päälle puuytimen. Tämä rakenne All-Terrain rockerin kanssa tekee suksesta tukevan käännöksiin lähdöissä, mahdollistaa voimakkaat käännökset. Käännöksestä pois lähdettäessä suksen kanta on aavistuksen löysempi helpottaen liikettä.

Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki, suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
178 cm 18,1 m 134-99-120
184 cm 19,6 m 134-99-120

• Muoto: All-Terrain Rocker
• Ydin: Haapapuu