, , , , , ,

K2 Poacher JR Laskettelusukset L plate + FDT 4.5 Side

K2 Poacher Jr on perheen nuoremmille suunniteltu täyspuuytiminen twintip freestylesuksi. Tällä temppusuksella on hyvä hioa temppulaskettelun saloja.

Näissä suksissa on valmiiksi kiinnitettynä Marker FDT 4.5 siteet, jotka ovat suksessa kiskolla kiinni.  Siteen kisko on kokoa L,  joka sopii monolle, jonka pohja on 235 – 330 cm pitkä. Katso lisää pitkästä tuotetekstistä!

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

299 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 299 

K2 Poacher Jr on perheen nuoremmille suunniteltu twintip freestylesuksi. Tällä temppusuksella on hyvä hioa temppulaskettelun saloja.

K2 Poacher Jr on 75 mm keskileveydellä varustettu täyspuuytiminen All-terrain rocker suksi. Suksen kärjessä oleva rocker helpottaa käännöksiin lähtöä ja sen ansiosta myös temppujen alastulot sujuvat helpommin, kun suksen kärjet eivät haukkaa lumeen kiinni niin helposti.

Suksen siteet mahdollistavat perheen nuorimmille sen, että heidän on helppo kiinnittää ja irrottaa side monosta itse.  Näissä suksissa on valmiiksi kiinnitettynä Marker FDT 4.5 siteet, jotka ovat suksessa kiskolla kiinni. Kiskon avulla side on helppo säätää monon ulkomittaan sopivaksi.

Siteessä on alla L-koon plate joka sopii monolle, jonka pohja on 235 – 330 mm pitkä. Tälle siteelle suositellaan laskijan painoksi 12–57 kg.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
119 cm 8 m 102-75-96
129 cm 9.5 m 102-75-96

• Muoto: All Terrain Rocker
• Ydin: Haapapuuydin
• Side: Marker FDT 4.5

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , Avainsana tuotteelle Brand: