, , , ,

LINE Tom Wallisch Pro Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: LINE Tom Wallisch Pro Laskettelusukset (ilman sidettä)

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 479 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

LINE Tom Wallisch Pro Laskettelusukset

LINE TOM WALLISCH PRO laskettelusuksi on tehty vauhdikkaaseen freestylelaskuun aktiivilaskijalle. Tom Wallischin suunnittelemassa suksessa on vaahtera-haapapuuydin sekä koko suksen pituudelta kulkevat hiilikuitunauhat. Nämä tuovat sukseen tukevuutta ja kimmoisuutta.

MARKER GRIFFON 13 ID (90 MM)

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet tekevät monon pohjan puhdistamisesta lumesta ja siteeseen polkaisusta entistäkin helpompaa.

LINE TOM WALLISCH PRO laskettelusuksi on tehty vauhdikkaaseen freestyle laskuun aktiivilaskijalle. Tom Wallischin suunnittelemassa suksessa on vaahtera-haapapuuydin sekä koko suksen pituudelta kulkevat hiilikuitunauhat. Nämä tuovat sukseen tukevuutta ja kimmoisuutta.

Kevennetty kärki ja kanta sekä 90 mm suksen leveys helpottaa temppujen pyörimistä. Suksen symmetrinen jousto auttaa laskutuntumaan, lasket sitten kumminpäin tahansa rinnettä. Kärjen ja kannan rocker tekevät käännöksistä ketterän, camber siteiden alla parantaa laskutuntumaa.

Freestylesuksissa suosittelemme suksen pituudeksi laskijan omaa pituutta, näin suksi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
164 cm 15,5 m 118-90-116
171 cm 17,5 m 118-90-116
178 cm 19,0 m 118-90-116

• Muoto: 5 mm kärjen rocker – 4 mm camber- 5 mm kannan rocker
• Ydin: Vaahtera Macroblock™
• Sivuleikkaus: 5-Cut™
• Pohja: Fatty™1.7 mm
• Jousto: Symmetrinen
• Rakenne: CapWall™ Kärjessä ja kannassa cap-rakenne, keskellä sidewall-rakenne
• Kantti: Fatty™ 2.5×2.

Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle Brand: