, , , ,

MARKER Squad JR Laskettelukypärä

Markerin Squad Junior -kypärä suojaa perheen nuorempien päät tarjoten erittäin mukavan istuvuuden ja hyvän ilmanvaihdon. Kypärän kokoa on helppo säätää RTS-rullakehän avulla, jolloin kypärä sopii lapselle pidempään.  Tämä laskettelukypärä soveltuu hyvin niin rinne- kuin freestylelaskuunkin.

Kypärässä on jämäkkä ABS-Hardshell rakenne. Kypärässä on X-dry-vuori jonka voi halutessaan irrottaa ja käyttää kypärän alla pipoa. Kypärässä on myös korvanlämmittimet, joten kypärää voi hyvin pitää myös ihan sellaisenaan päässä ilman, että korvat jäätyvät.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

49 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 49 

Markerin Squad Junior -kypärä suojaa perheen nuorempien päät tarjoten erittäin mukavan istuvuuden ja hyvän ilmanvaihdon. Kypärän kokoa on helppo säätää RTS-rullakehän avulla, jolloin kypärä sopii lapselle pidempään.  Tämä laskettelukypärä soveltuu hyvin niin rinne- kuin freestylelaskuunkin.

Kypärässä on jämäkkä ABS-Hardshell rakenne. Kypärässä on X-dry-vuori jonka voi halutessaan irrottaa ja käyttää kypärän alla pipoa.  Kypärässä on myös korvanlämmittimet, joten kypärää voi hyvin pitää myös ihan sellaisenaan päässä ilman, että korvat jäätyvät.

Ominaisuudet:
• ABS-Hardshell rakenne
• MarkAIR Channel System ilmastointi
• Irrotettava x-Dry vuori
• RTS- koon säätö rullakehällä
• Claw-clip laskettelulasien pannan paikallaan pidin
• Paino: 500 g / 520 g

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle Brand: