, ,

SILVA COMPASS EXPEDITION Kompassi

Silva Expedition Series kon kompassi kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille. Silva Expedition on paras valinta, jos haluat pohjalevykompassin moninaisilla huippuominaisuuksilla. Silva Expeditionissa on helppokäyttöinen kumireunainen neularasia ja silikonikumiset jalat tarkkaan karttatyöskentelyyn. Lisäksi kompassissa on irrotettava mittakaavanauha, pimeässä valaisevat merkinnät, suurennuslasi ja  kaltevuusmittari. Kartan mittakaavat löytyvät millimetreinä  ja tuumina. GPS asteikot 1:25 000, 1:40 000 ja 1:50 000. Kompassissa on sisäänrakennettu säädin magneettista deklinaatiota varten (mukaan lukien pysyvä paikallinen säätö).

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

49,90 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 49,90 

Silva Expedition Series kon kompassi kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille. Silva Expedition on paras valinta, jos haluat pohjalevykompassin moninaisilla huippuominaisuuksilla. Silva Expeditionissa on helppokäyttöinen kumireunainen neularasia ja silikonikumiset jalat tarkkaan karttatyöskentelyyn. Lisäksi kompassissa on irrotettava kiinnitysnauha, pimeässä valaisevat merkinnät, suurennuslasi ja  kaltevuusmittari. Kartan mittakaavat löytyvät millimetreinä  ja tuumina. GPS asteikot 1:25 000, 1:40 000 ja 1:50 000. Kompassissa on sisäänrakennettu säädin magneettista deklinaatiota varten (mukaan lukien pysyvä paikallinen säätö).

Kaltevuusmittari auttaa lumivyöryriskin havaitsemisessa ja matkan haastavuuden määrittämisessä. Kun tiedät kaltevuuden, voit myös arvioida mahdollisen ylimääräisen matkan, jonka joudut kulkemaan kaltevuuden vuoksi. Ole aina varovainen jyrkässä maastossa; lumivyöryn riski kasvaa, jos kaltevuus on yli 30 astetta.

 Tämä kompassimalli on varustettu irrotettavalla mittakaavanauhalla, joka toimii viivaimen tavoin. Vaakanauhassa on kaksi vaakaa; 1:25 ja 1:50, mikä helpottaa vaelluksen etäisyyden mittaamista. Pehmeän ja taivutettavan rakenteensa ansiosta se on helppo sijoittaa suoraan reitillesi kartalla, kun olet maastossa – tai kun suunnittelet seuraavaa seikkailuasi.

Tarkkuus
Dimensiot (cm) 12.7x6x1.3
Lisävarusteet Mittakaavanauha (1:25, 1:50), Slope card
Vedenpitävyys vedenpitävä
Skaalat tuumat, mm,1:40000, 1:25000, 1:50000
Kompassityyppi levykompassi
Käyttäjätaso ekspertti
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: