-21%
, , ,

UVEX City Stride MIPS Pyöräilykypärä

Uvex City Stride MIPS -kypärä kaupunki- ja työmatkapyöräilyyn. MIPS-teknologia lisää pään suojaa mahdollisissa kaatumistilanteissa. Kypärän heijastavat logot ja hihnat parantavat näkyvyyttä, ja irrotettava punainen LED-takavalo tarjoaa lisäturvaa liikenteessä.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

99  125 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 125 

Uvex City Stride MIPS -kypärä tarjoaa varmaa suojaa ja on muotoilultaan huipputyylikäs, tehden siitä välttämättömän varusteen modernille kaupunki- ja työmatkapyöräilijälle. Tämä edistyksellinen kypärä on varustettu vallankumouksellisella MIPS-teknologialla, joka on suunniteltu tarjoamaan ylimääräistä suojaa iskuja vastaan, absorboimalla ja vähentämällä voimakkaita kiertoliikkeitä päässä onnettomuuden sattuessa.

Päivittäisen mukavuutesi takaavat pestävät ja helposti irrotettavat pehmustepalat. City Stride MIPS ei ainoastaan suojaa, vaan myös kestää, kiitos Hard Shell-rakenteen, jossa yhdistyy kestävä ABS-muovinen ulkokuori ja iskuja vaimentava EPS-materiaali.

Kun syksy saapuu ja illat pimenevät, Uvex City Stride MIPS pitää sinut näkyvissä ja turvassa. Kypärän takaosassa oleva irrotettava punainen LED-valo, yhdessä heijastavien logojen ja hihnojen kanssa, varmistaa, että olet huomattavissa liikenteessä. Tämä kypärä ei pelkästään suojaa päätäsi, vaan myös varmistaa, että erottaudut edukseesi kaupungin vilinässä. Valitse Uvex City Stride MIPS – turvallisuutesi ja tyylikkyytesi tähden. Valmistettu Saksassa.

Ominaisuudet:
• Paino 384 g
• Koot 53-56 cm, 56-59 cm ja 59-61 cm
• Suojanormit EN 1078:2012 + A1:2012

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: