, ,

UVEX Race 7 Pyöräilykypärä

Uvex Race 7 on erittäin kevyt maantiepyöräilykypärä pitkille lenkeille, kypärän paino on vain 240g  – tuskin huomaat että se on päässäsi.

Kypärässä irrotettava vuori, jonka voit pestä koneessa hikilenkkien jälkeen. Rullakiristys ja mahdollisuus liikuttaa pään ympäri asettuvaa mukavaa  pantaa ylös-alas kypärän sisällä takaavat  parhaan mahdollisen istuvuuden. Kypärän  24 ventilaatioaukkoa takaavat täydellisen ilmanvaihdon. Kypärä on valmistettu InMould-teknologialla,  jossa kypärän ulkokuori ja vaahtomuovinen iskunvaimennuskerros yhdistetään pysyvästi yhdeksi yhtenäiseksi osaksi valmistusprosessin aikana. Tämä johtaa kevyempään, vahvempaan ja kestävämpään kypärärakenteeseen, jossa ei ole liitoksia tai saumoja ulkokuoren ja vaahtomuovikerroksen välillä, mikä parantaa sekä turvallisuutta että kestävyyttä.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

149,90 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 149,90 

Uvex Race 7 on erittäin kevyt maantiepyöräilykypärä pitkille lenkeille, kypärän paino on vain 240g  – tuskin huomaat että se on päässäsi.

Kypärässä irrotettava vuori, jonka voit pestä koneessa hikilenkkien jälkeen. Rullakiristys ja mahdollisuus liikuttaa pään ympäri asettuvaa mukavaa  pantaa ylös-alas kypärän sisällä takaavat  parhaan mahdollisen istuvuuden. Kypärän  24 ventilaatioaukkoa takaavat täydellisen ilmanvaihdon. Kypärä on valmistettu InMould-teknologialla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: