-25%
, , ,

UVEX React MIPS Pyöräilykypärä

Uvex React MIPS on loistava kypärä sekä aloitteleville että kokeneille maastopyöräilijöille. Edistyksellinen MIPS-teknologia ja kypärän erityisvahvistettu muotoilu takaraivon ja ohimoiden alueella tuo lisäsuojaa rankoille maastoreiteille.

Kypärässä rullasäädöllä kiristettävä panta, jossa myös korkeussäätö. Tämän ansiosta kypärä istuu päähäsi tarkasti ja napakasti.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

89  119 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 119 

Uvex React MIPS on loistava kypärä sekä aloitteleville että kokeneille maastopyöräilijöille. MIPS-teknologia tuo lisäsuojaa rankoille maastoreiteille. Kypärässä olevan MIPS-levyn tehtävänä on yhdessä kypärän muun materiaalin kanssa vähentää päähän kohdistuvien iskujen voimaa.

Tämä kypärä on suunniteltu erityisesti rankkoihin maastoihin. Kypärän muotoilussa on huomioitu erityisesti ohimojen ja takaraivon alue, jonne on laitettu lisää materiaalia. Kun laitat kypärän päähäsi, huomaat heti suojaavuuden. Kypärässä rullasäädöllä kiristettävä panta, jossa myös korkeussäätö. Tämän ansiosta kypärä istuu päähäsi tarkasti ja napakasti.

Uvex React MIPS – pyöräilykypärä on täydellinen valinta niin aloitteleville kuin hyvinkin kokeneille maastopyöräilijöille. Kypärän huippuluokan MIPS-teknologia on kehitetty erityisesti rankkiin maasto-olosuhteisiin, tarjoten ylimääräisen kerroksen suojaa, joka voi olla ratkaisevassa asemassa, jos maastossa sattuu kaatuminen. Innovatiivinen MIPS-levy toimii yhdessä kypärän vaimennusmateriaalien kanssa vähentäen tehokkaasti päähäsi kohdistuvia iskun voimia.

Ei ainoastaan turvallinen, Uvex React MIPS on myös taktisesti muotoiltu lisämateriaalien avulla suojaamaan pään herkimpiä alueita kuten ohimoita ja takaraivoa. Kun asetat tämän kypärän päähäsi, voit tuntea välittömästi, miten hyvin se suojaa sinua.

Kypärän rullasäädöllä varustettu ja myös korkeudeltaan säädettävä panta takaa, että kypärä istuu päähäsi kuin valettu.

Ominaisuudet:
• Paino 340 g
• Koot 52-56 cm, 56-59 cm ja 59-61 cm
• Suojanormit EN 1078:2012 + A1:2012

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: