, , , ,

VÖLKL Blaze 94 Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: VÖLKL Blaze 94 Laskettelusukset (ilman sidettä)

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 549 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

VÖLKL Blaze 94 Laskettelusukset

VÖLKL Blaze 94 vapaalaskusuksi on suunniteltu pääasiassa käytettäväksi hoidettujen rinteiden ulkopuolelle, mutta suksi toimii myös upeasti myös hoidetussa rinteessä alle 100mm leveytensä ansiosta.

Suksen täyspuuydin, Tip&Tail Rocker, titanaalivahvisteet ja 3D Radius sivuleikkaus tekevät suksesta todella ketterän ja monipuolisen offarisuksen.

MARKER GRIFFON 13 ID (90 MM)

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet tekevät monon pohjan puhdistamisesta lumesta ja siteeseen polkaisusta entistäkin helpompaa.

MARKER SQUIRE 11 ID (90 MM)

Täysin uudistunut Squire 11-side on suunniteltu kevyemmälle freeride- ja freestyle-laskijalle, joka haluaa haastaa itseään rinteessä ja parkissa. Siteen uudet ominaisuudet mahdollistavat helpomman tavan puhdistaa monon pohja lumesta ja polkaista mono kiinni siteeseen.

VÖLKL Blaze 94 vapaalaskusuksi on suunniteltu pääasiassa käytettäväksi hoidettujen rinteiden ulkopuolelle, mutta suksi toimii myös upeasti myös hoidetussa rinteessä alle  100 mm leveytensä ansiosta.
Suksen täyspuuydin, Tip&Tail Rocker, titanaalivahvisteet ja 3D Radius sivuleikkaus tekevät suksesta todella ketterän ja monipuolisen offarisuksen.
3D-sivuleikkauksen ansiosta suksen kääntösäde lyhenee merkittävästi, tehden suksesta leikkisän ja helpon hallita tiukoissa paikoissa. Suksen 94 mm keskileveys ja Tip&Tail muodon ansiosta suksi kelluu upeasti syvässä lumessa, ja koska suksi on alle 100 mm leveä toimii se mainiosti myös hoidetussa rinteessä.
Täyspuuydin ja siteiden alla oleva titanaalilevy takaavat hyvän voiman tuoton käännöksissä. Kevyen 1566 g painonsa (mitassa 179 cm) puolesta Blaze 94 on myös erittäin miellyttävä haikata.
Tällä suksella valloitat takamaastot ja pääset nauttimaan puuterilumesta. Made in Germany.

Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus Suksen paino
165 cm 16 m 134-94-116 1499 g
172 cm 17 m 134-94-116 1566 g
179 cm 19 m 134-94-116 1693 g

• Muoto: Tip&Tail Rocker
• Sivuvalli: Full Side Wall
• Ydin: Hybrid Multilayer Wood Core (poppleli ja paulonia)
• Pohja: P-TEX 2100