-59%
,

VÖLKL KATANA 108 184cm Sukset (näytesuksi)

Käyttämätön mallisuksi, joka ollut showroomissa esillä. Pieniä jälkiä saattaa löytyä.

Legenda on tullut takaisin! Völkl Katana 108 on Titanal Framella vahvistettu 108 mm:n  vapaalaskusuksi täyspuuytimellä. Tämä suksi rakastaa kovaa vauhtia ja jyrkkiä rinteitä, eikä jätä sinua pulaan hankalissakaan olosuhteissa.

Huom! suksessa ei ole valmiiksi sidettä. Mikäli kaipaat apua oikean siteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme. Mikäli tilaat nämä sukset ja lisäksi siteet, kerro meille tilauksen lisätiedoissa laskijan paino ja monon ulkopohjan pituus, niin asennamme siteet sinulle valmiiksi.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varasto loppu

290  699 

Varasto loppu

Legenda on tullut takaisin! Völkl Katana 108 on Titanal Framella vahvistettu 108 mm:n  vapaalaskusuksi täyspuuytimellä. Tämä suksi rakastaa kovaa vauhtia ja jyrkkiä rinteitä, eikä jätä sinua pulaan hankalissakaan olosuhteissa. Suksi on Tip&Tail rocker. Siteen alla löytyy pieni camber tuomassa lisää ohjattavuutta sukseen. Suksessa oleva 3D Radius Sidecut tekee suksesta erittäin ketterän ja monipuolisen rinteiden ulkopuolisen aseen. Suksessa täyspuuydin, jossa on yhdistetty pyökkiä ja poppelia.

Tämä suksi on suunniteltu kokeneelle ja erittäin urheilulliselle vapaalaskijalle. Made in Germany.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus Paino (ilman sidettä)
184 cm 19 m 146-108-129 2330 g

• Muoto: Tip&Tail Rocker
• Sivuvalli: Full Side Wall
• Ydin: Multilayer Wood Core (pyökki ja poppeli)
• Pohja: P-TEX 2100

Tuotetunnus (SKU): 121400.DEMO Osastot: , Avainsana tuotteelle Brand: