, , ,

VÖLKL Kendo 88 Laskettelusukset (ilman sidettä)

VÖLKL Kendo 88 on all mountain/freeride vapaalaskusuksi kokeneille laskijoille. Täydellinen kumppani rinteiden valloitukseen niin hoidetuissa rinteissä kuin rinteiden ulkopuolella.

Suksessa on huippuunsa hiottu tekninen rakenne Tip&Tail Rockerilla, täyspuuytimellä, räätälöidyllä titanaalivahvikkeella ja 3D-sivuleikkauksella.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

549 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 549 

VÖLKL Kendo 88 all mountain/freeride vapaalaskusuksi kokeneille laskijoille. Suksi, joka on täydellinen kumppani rinteiden valloitukseen niin hoidetuissa rinteissä kuin rinteiden ulkopuolella.
Suksessa on huippuunsa hiottu tekninen rakenne täyspuuytimellä, räätälöidyllä titanaalivahvikkeella ja 3D-sivuleikkauksella.
3D-sivuleikkauksen ansiosta suksen kääntösäde lyhenee merkittävästi, tehden suksesta leikkisämmän. Tailored Titanal Framessa suksessa käytetyn titanaalin määrä muuttuu suksen pituuden mukaan, suksi on siis räätälöity mukailemaan laskijan pituutta ja painoa.
Suksi on keskileveydeltään 88 mm. Suksen Tip&Tail Rocker höystettynä siteen alla olevalla jalkavuudella (camber) tuo sukseen helppoa käännettävyyttä ja samalla loistavaa pitoa kovemmallakin lumella.  Suksen kärjissä on hiilikuitukudokset vaimentamassa iskuja ja rauhoittamassa kärkeä.
Tällä suksella valloitat niin kotimaan laskettelukeskukset kuin Keski-Euroopan vuoretkin. Made in Germany.

Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
170 cm 15 m 129-88-113
177 cm 16 m 129-88-113

• Muoto: Tip&Tail Rocker
• Sivuvalli: Full Side Wall
• Ydin: Multilayer Wood Core (poppleli ja haapa)
• Pohja: P-TEX 2100

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: