-52%
, , ,

K2 MINDBENDER 88 Ti ALLIANCE 163cm Sukset (näytesuksi)

Käyttämätön mallisuksi, joka ollut showroomissa esillä. Pieniä jälkiä saattaa löytyä.

K2 MINDBENDER 88TI on naisille suunnattu all-mountain suksi aktiivilaskijalle. Jämäkkä 88 mm keskileveydellä varustettu suksi Toimii pehmeässä lumessa kuin myös hoidetussa rinteessä. Suksen titanaalilevyrakenne yhdessä All-Terrain rockerin kanssa tekee suksesta tukevan käännöksiin lähdöissä ja  mahdollistaa voimakkaat käännökset. Käännöksestä pois lähdettäessä suksen kanta on aavistuksen löysempi, jolloin käännöksestä poistuminen sujuu helpommin.

Huom! suksessa ei ole valmiiksi sidettä. Mikäli kaipaat apua oikean siteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme. Mikäli tilaat nämä sukset ja lisäksi siteet, kerro meille tilauksen lisätiedoissa laskijan paino ja monon ulkopohjan pituus, niin asennamme siteet sinulle valmiiksi.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varasto loppu

290  599 

Varasto loppu

K2 MINDBENDER 88TI on naisille suunnattu all-mountain suksi aktiivilaskijalle. Jämäkkä 88 mm keskileveydellä varustettu suksi niin toimii pehmeässä lumessa kuin hoidetussa rinteessäkin.

Suksessa on ns.  TI Y-Beam™-rakenne, jossa titanaalilevy on muotoiltu Y-muotoon koko suksen pituudelta. Suksen kärjessä titanaalivahvikkeet ovat sidewallin päällä, keskellä vahvike on koko suksen leveydeltä ja kannassa vain suksen keskellä jättäen suksen kanttien päälle puuytimen. Tämä rakenne All-Terrain rockerin kanssa tekee suksesta tukevan käännöksiin lähdöissä ja mahdollistaa voimakkaat käännökset. Käännöksestä pois lähdettäessä suksen kanta on aavistuksen löysempi, jolloin käännöksestä poistuminen sujuu helpommin.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
163 cm 14,8 m 125-88-112

• Muoto: All-Terrain Rocker
• Ydin: Haapapuuydin

Tuotetunnus (SKU): 10E0503.101.1.DEMO Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: