-52%
,

K2 MINDBENDER 89TI 182cm Sukset (näytesuksi)

Käyttämätön mallisuksi, joka ollut showroomissa esillä. Pieniä jälkiä saattaa löytyä.

K2 MINDBENDER 89TI on All-mountain suksi aktiivilaskijalle. 89 mm keskileveys titanaali vahvikkeilla. Suksi on jämäkkä mutta ketterä.

Huom! suksessa ei ole valmiiksi sidettä. Mikäli kaipaat apua oikean siteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme. Mikäli tilaat nämä sukset ja lisäksi siteet, kerro meille tilauksen lisätiedoissa laskijan paino ja monon ulkopohjan pituus, niin asennamme siteet sinulle valmiiksi.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varasto loppu

290  599 

Varasto loppu

K2 MINDBENDER 89TI on All-mountain suksi aktiivilaskijalle. Jämäkkä 89 mm keskileveydellä varustettu suksi on omiaan hoidetussa rinteessä. Kuitenkin leveys riittää kelluttamaan syvemmässäkin lumessa.

TI Y-Beam™-rakenne, jossa titanaali levy on muotoiltu Y-muotoon koko suksen pituudelta. Suksen kärjessä titanaalivahvikkeet ovat sidewallinn päällä, keskellä vahvike on koko suksen leveydeltä ja kannassa vain suksen keskellä jättäen suksen kanttien päälle puuytimen. Tämä rakenne All-Terrain rockerin kanssa tekee suksesta tukevan käännöksiin lähdöissä, mahdollistaa voimakkaat käännökset. Käännöksestä pois lähdettäessä suksen kanta on aavistuksen löysempi jolloin käännöksestä pois lähtö on näppärämpää.

Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
182 cm 19,4 m 130-89-114

• Muoto: All-Terrain Rocker
• Ydin: Haapapuu

Tuotetunnus (SKU): 10G0103.101.1.DEMO Osastot: , Avainsana tuotteelle Brand: