-52%
, , ,

K2 MINDBENDER 89 Ti W 164cm Sukset (näytesuksi)

Käyttämätön mallisuksi, joka ollut showroomissa esillä. Suksea ei ole poistettu suojamuoveistaan.

K2 MINDBENDER 89TI W on naisten all-mountain suksi aktiivilaskijalle. 89 mm keskileveys titanaalivahvikkeilla. Suksi on jämäkkä mutta ketterä.

Huom! suksessa ei ole valmiiksi sidettä. Mikäli kaipaat apua oikean siteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme. Mikäli tilaat nämä sukset ja lisäksi siteet, kerro meille tilauksen lisätiedoissa laskijan paino ja monon ulkopohjan pituus, niin asennamme siteet sinulle valmiiksi.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varasto loppu

290  599 

Varasto loppu

K2 MINDBENDER 89TI W on naisten all mountain suksi aktiivilaskijalle. Jämäkkä 89 mm keskileveydellä varustettu suksi on omiaan vaihtelevissa rinneolosuhteissa. Suksen leveys riittää myös kelluttamaan syvemmässäkin lumessa.  suksessa on ns. TI Y-Beam™-rakenne, jossa titanaalilevy on muotoiltu y muotoon koko suksen pituudelta. Suksen kärjessä titanaalivahvikkeet ovat sidewallin päällä, keskellä vahvike on koko suksen leveydeltä ja kannassa vain suksen keskellä jättäen suksen kanttien päälle puuytimen. Tämä rakenne All-Terrain rockerin kanssa tekee suksesta tukevan käännöksiin lähdöissä, mahdollistaa voimakkaat käännökset ja käännöksestä pois lähdettäessä suksen kanta on aavistuksen löysempi jolloin käännöksestä on helpompi päästä pois.

Ominaisuudet:

Suksen pituus  Kääntösäde  Sivuleikkaus 
164 cm  13,1 m  130-89-114 

• Muoto: All-Terrain Rocker
• Ydin: Viilutettu Haapapuu
• Muut: TI Y-Beam, Correct Flex

Tuotetunnus (SKU): 10G0503.101.1.DEMO Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: