, , , ,

LINE Ruckus Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: VÖLKL REVOLT 86 TEMPLE Laskettelusukset (ilman sidettä)

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 279 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

LINE Ruckus Laskettelusukset

LINE RUCKUS on nuorten freestyle temppusuksi. Tämä 82 mm leveä symmetrisellä joustolla varustettu suksi on omiaan tulevaisuuden tähdille. Ruckuksen kärjen ja kannan rocker tekee käännöksistä ketterämmän, siteiden alla oleva camber yhdistettynä haapaviiluytimeen tekee suksesta tukevamman. Suksessa on kevyt 4D-rakenne ja hyvin luistava pohja.

MARKER SQUIRE 10 (85 MM)

Squire 10-side on suunniteltu aloittelevalle freeride- ja freestyle-laskijalle. Side toimii Gripwalk- ja alppinormin monojen kanssa. Siteen uudistunut etukappale auttaa siirtämään paineen monolta suksen kanttiin.

LINE RUCKUS on nuorten freestyle temppusuksi. Tämä 82 mm leveä symmetrisellä joustolla varustettu suksi on omiaan tulevaisuuden tähdille.

Ruckuksen kärjen ja kannan rocker tekee käännöksistä ketterämmän, siteiden alla oleva camber yhdistettynä haapaviiluytimeen tekee suksesta tukevamman. Suksessa on kevyt 4D-rakenne ja hyvin luistava pohja.

Freestylesuksissa suosittelemme suksen pituudeksi laskijan omaa pituutta, näin suksi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
135 cm 11,0 m 108-82-103
145 cm 13,5 m 108-82-103
155 cm 16,0 m 108-82-103

• Muoto: 2 mm kärjen rocker – 3 mm camber- 2 mm kannan rocker
• Ydin: Haapaviilu
• Sivuleikkaus: 5-Cut™
• Pohja: 1.3 mm
• Jousto: Symmetrinen
• Rakenne: 4D Fibercap™
• Kantti: 2.1×2.0