, ,

MADSHUS Active Pro Skate Luistelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 299 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

MADSHUS Active Pro Skate Luistelusukset

Active Pro Skate luistelusuksi on erittäin vakaa suksi hiihtää. Suksen vakaus tulee sen huippuunsa hiotusta leikkauksesta. Suksen vakaus mahdollistaa hallitun hiihtotaitojen kehittämisen ja tätä kautta auttaa pitämään yllä mielenkiinnon lajiin.

Miten tulkita suksen koko-kenttää? Kentässä näkyy ensin suksen pituus jonka jälkeen tälle sukselle suositeltu hiihtäjän painoluokka.

ROTTEFELLA Performance Classic Side

ROTTEFELLA PERFORMANCE CLASSIC on luotettava ja helppokäyttöinen side perinteiseen hiihtoon. Rottefella Key-avaimella voit siirtää siteen helposti eteen tai taaksepäin valitsemaasi kohtaan.

ROTTEFELLA Performance Skate Luisteluhiihtoside

ROTTEFELLA PERFORMANCE SKATE on luotettava ja helppokäyttöinen side luisteluhiihtoon. Rottefella Key-avaimella voit siirtää siteen helposti eteen tai taaksepäin valitsemaasi kohtaan.

Active Pro Skate on erittäin vakaa luistelusuksi. Vakaus tulee suksen huippuunsa hiotusta teknisestä leikkauksesta. Suksen vakaus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää hiihtotaitojasi ja pitämään mielenkiinnon lajiin yllä.

Ominaisuudet:

• Pituus: 172-192 cm/5cm välein
• Paino: 1148gr/187cm (pari)
• Ydin: Polycell & Torsion
• Pohja: P170 Nano Universal
• Sidecut: 44-40-44
• Camber: Skate Medium/Madshus Speed Tip Cold
• Binding plate: NIS 7

Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: