, ,

MADSHUS ENDURACE SKIN Perinteisen Tyylin Sukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 339 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

MADSHUS ENDURACE SKIN Perinteisen Tyylin Sukset

Endurace Skin on erinomainen perinteisen tyylin karvapohja eli skini-suksi aktiiviharrastajalle.

Monissa kilpailuissa testattu ja niiden avulla kehitetty geometria pitää suksen vakaana kovassakin vauhdissa antaen hiihtäjälle tarkkuutta ja kontrollia sukseen. Uusi höyhenenkevyt sisusmateriaali vähentää suksen painoa merkittävästi ja mahdollistaa sen, että suksi ottaa herkemmin käskyjä vastaan. Pohjaan integroitu 70% mohair 30% nylon skini antaa hyvän pidon ja P190 Nano pohja luistaa hyvin.

Suksen teknologia, luistava pohja ja huippulaadukas skini takaavat nautinnollisen hiihtokokemuksen!

Miten tulkita suksen koko-kenttää? Kentässä näkyy ensin suksen pituus jonka jälkeen tälle sukselle suositeltu hiihtäjän painoluokka.

ROTTEFELLA Performance Classic Side

ROTTEFELLA PERFORMANCE CLASSIC on luotettava ja helppokäyttöinen side perinteiseen hiihtoon. Rottefella Key-avaimella voit siirtää siteen helposti eteen tai taaksepäin valitsemaasi kohtaan.

Endurace Skin on erinomainen karvapohjasuksi (=skini) aktiiviharrastajalle. Monissa kilpailuissa testattu ja niiden avulla kehitetty geometria pitää suksen vakaana kovassakin vauhdissa, antaen hiihtäjälle tarkkuutta ja kontrollia sukseen. Uusi höyhenenkevyt sisusmateriaali vähentää suksen painoa merkittävästi jolloin suksi myös ottaa herkemmin käskyjä vastaan. Pohjaan integroitu 70% mohair & 30% nylon skin antaa hyvän pidon ja P190 Nano pohja luistaa hyvin. Keveys ja tarkkuus, pitävä skin ja luistava pohja tekevät hiihtohetkistä varmasti nautittavia!

Ominaisuudet:

• Pituus: 182-207 cm / 5cm välein
• Paino: 1094gr/187cm (pari)
• Ydin: Astralite
• Pohja: P190 Nano Universal + Mohair Mix
• Sidecut: 43-44-44
• Camber: Skate Medium/Madshus Speed Tip Cold
• Binding plate: MOVE 3.0

Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: