, ,

MADSHUS RACE PRO SKIN Perinteisen tyylin sukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 379 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

MADSHUS RACE PRO SKIN Perinteisen tyylin sukset

Kilpatason perinteisen tyylin karvapohja eli skin-sukset, joissa täydellinen yhdistelmä luistoa ja pitoa. Tässä suksessa on lyhyempi skini kuin harrastajan tai aktiivihiihtäjän malleissa.

Miten tulkita suksen koko-kenttää? Kentässä näkyy ensin suksen pituus jonka jälkeen tälle sukselle suositeltu hiihtäjän painoluokka.

ROTTEFELLA Xcelerator Pro Classic Side

ROTTEFELLA XCELARATOR PRO CLASSIC side on Rottefellan huippumalli perinteiseen hiihtoon. Ainutlaatuisen Quicklock-Systemin ansioista voit siirtää kanta – ja kärkipalaa helposti joko eteen- tai taaksepäin valitsemaasi kohtaan.

Race Pro Skin on täydellinen yhdistelmä luistoa ja pitoa teknisesti taitaville hiihtäjille, jotka etsivät kilpatason karvapohjasuksia (=skini) perinteiselle hiihtoyylille. Tässä suksessa skini on lyhyempi kuin harrastajan ja aktiivihiihtäjän malleissa. Madshusin skini on 100% mohairia ja se yhdistettynä elävämpään camberiin (=jalkavuus) tekee race pro skinistä erinomaisesti liukuvan suksen, joka palkitsee aktiivisen potkun osaavan hiihtäjän.

Ominaisuudet:

• Pituus: 182-207/5cm välein
• Paino: 1000gr/187cm (pari)
• Ydin: PR 100X & Triaxial Carbon Construction
• Pohja: P300 Nano + 100% Mohair
• Sidecut: 43-44-44
• Camber: Classic Universal/Madshus Speed Tip Cold
• Binding plate: MOVE 3.0

Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: