, , , ,

MARKER Confidant Laskettelukypärä

Confidant- laskettelukypärää kehittäessään Marker on kiinnittänyt erityistä huomiota testaajien palautteeseen kypärän käyttömukavuudesta ja istuvuudesta.

MarkAIR CHANNEL -ilmanvaihtojärjestelmän ja irrotettavan Xdry Performance -pehmusteen ansiosta kypärä on istuvuuden lisäksi sopivan lämmin päässä.  Yksilölliseen koon säätöön kypärästä löytyy hyväksi havaittu RTS 360° FIT SYSTEM helppokäyttöisellä rullakehällä. Irrotettavat SoGnar-korvapehmusteet peittävät koko korvan ja pitävät sen lämpimänä vaikuttamatta luonnolliseen akustiikkaan.

Koot: S: 51-55cm, M: 55-59 cm, L: 59-63 cm

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

69 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 69 

Confidant -laskettelukypärää kehittäessään Marker on kiinnittänyt erityistä huomiota testaajien palautteeseen kypärän käyttömukavuudesta ja istuvuudesta.

Tuotekehityksen tuloksena syntyi Confidant-laskettelukypärä, joka on kevyt ja hyvin istuva In Mold- rakenteinen kypärä. In-mold-teknologialla varustetuissa kypärissä on ohut polykarbonaatista valmistettu ulkokuori, joka on liitetty tiukasti iskuja vaimentavaan EPS-ytimeen (paisutettu polystyreeni). Polykarbonaattikuori suojaa EPS-ydintä vaurioilta ja jakaa voiman suuremmalle alueelle.

MarkAIR CHANNEL -ilmanvaihtojärjestelmän ja irrotettavan Xdry Performance -pehmusteen ansiosta kypärä on istuvuuden lisäksi sopivan lämmin päässä.  Kypärän koon voi säätää

Yksilölliseen koon säätöön kypärästä löytyy hyväksi havaittu RTS 360° FIT SYSTEM helppokäyttöisellä rullakehällä. Irrotettavat SoGnar-korvapehmusteet peittävät koko korvan ja pitävät sen lämpimänä vaikuttamatta luonnolliseen akustiikkaan. Ne tarjoavat niin paljon tilaa, että niitä voidaan käyttää ilman paineita jopa in-ear kuulokkeiden kanssa (kauppiaan huomautus: älä kuuntele musiikkia lasketellessasi niin kovaa, ettet voi seurata mitä ympäristössäsi tapahtuu!).

Koot: S: 51-55cm, M: 55-59 cm, L: 59-63 cm

Ominaisuudet:
• In-Mold rakenne
• MarkAIR Channel System ilmastointi
• 360° reunasuoja
• Irrotettavat SoGnar korvapehmusteet JA x-Dry vuori
• RTS-360-asteen kypärän koon säätö rullakehällä
• V-Stretch laskettelulasien pannan paikallaan pidin
• Paino: S: 458 g, M: 491 g, L: = 535 g

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle Brand: