-10%
, , ,

UVEX React Junior MIPS Pyöräilykypärä

Uvex React Junior MIPS on suunniteltu nuorille seikkailijoille tarjoten maksimaalista suojaa maastopyöräilyn jokaisella metrillä ja rankoissakin maastoissa.

Kypärässä on sen kestävän rakenteen lisäksi ns. MIPS eli Multi-directional Impact Protection System, joka antaa lisäsuojaa vähentäen aivoihin kohdistuvaa rotaatioenergiaa, joka on tavallinen vammojen aiheuttaja päähän kohdistuvissa iskuissa. Kypärän rakenteessa on lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota ohimojen ja takaraivon suojaan.

Rullasäädettävä, myös korkeussuunnassa säädettävä panta mahdollistaa kypärän säätämisen täydellisesti istuvaksi.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

89  99 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 99 

Uvex React Junior MIPS on suunniteltu nuorille seikkailijoille tarjoten maksimaalista suojaa maastopyöräilyn jokaisella metrillä ja rankoissakin maastoissa.

Kypärässä on sen kestävän rakenteen lisäksi ns. MIPS eli Multi-directional Impact Protection System, joka suojaa päätä pyöriviltä voimilta, jotka voivat syntyä iskun seurauksena. MIPS sisältää kypärän sisällä liikkuvan kerroksen, joka sallii pään liikkua muutaman millimetrin verran kypärän sisällä törmäyshetkellä. Tämä liike antaa lisäsuojaa, sillä se vähentää aivoihin kohdistuvaa rotaatioenergiaa, joka on tavallinen vammojen aiheuttaja päähän kohdistuvissa iskuissa. MIPS-teknologia on kehitetty matkimaan aivojen omaa suojamekanismia ja se vähentää vakavien aivovammojen riskiä onnettomuustilanteissa.

Kypärän rakenteessa on lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota ohimojen ja takaraivon suojaan, tuoden lisäturvaa juuri niille alueille, jotka tarvitsevat sitä eniten.

Jokainen yksityiskohta, rullasäädettävästä, myös korkeussuunnassa säädettävästä pannasta kypärän muotoiluun, on suunniteltu niin, että kypärä istuu täydellisesti ja pysyy paikoillaan, riippumatta reitin vaativuudesta.

Uvex React Junior MIPS on enemmän kuin kypärä – se on nuoren pyöräilijän uskollinen turvavaruste, joka tukee heidän kasvavaa intoaan ja taitojaan maastossa. Valmistettu Saksassa.

Ominaisuudet:
• Paino 330 g
• Koot 52-56 cm
• Suojanormit EN 1078:2012 + A1:2012

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: