-20%
, , ,

UVEX Rush Visor Pyöräilykypärä

Uvex Rush Visor visiirikypärä yhdistää tyylin, keveyden ja turvallisuuden – kaikki ominaisuudet, joita vaadit päivittäisessä kaupunki- ja työmatkapyöräilyssäsi.

Kypärä istuu todella mukavasti päässä ja sen edistyksellinen visiiri mukautuu kaikkiin sääolosuhteisiin, suojaten silmäsi tehokkaasti auringon säteiltä, tuulelta ja ilmassa lentäviltä roskilta ja hiukkasilta – ja mikä parasta, visiirin alle mahtuvat myös silmälasit ongelmitta.

Kypärän saa säädettyä istumaan täydellisesti päässä ja pimeän aikaan lisäturvaa tuo takaosan irrotettava punainen LED-valo sekä heijastavat logot ja hihnat.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

119  149 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 149 

Uvex Rush Visor visiirikypärä yhdistää tyylin, keveyden ja turvallisuuden – kaikki ominaisuudet, joita vaadit päivittäisessä kaupunki- ja työmatkapyöräilyssäsi. Se on muotoiltu istumaan todella mukavasti päässä ja se suojaa päätäsi varmasti tiukoissa paikoissa, joita matkalla saattaa kohdata.

Edistyksellinen visiiri mukautuu kaikkiin sääolosuhteisiin, tarjoten laajennetun näkökentän samalla suojaten silmäsi tehokkaasti auringon säteiltä, tuulelta ja ilmassa lentäviltä roskilta ja hiukkasilta.

Tämä kypärä on erinomainen valinta silmälaseja käyttäville, sillä silmälasit mahtuvat vaivatta Uvex Rush Visorin kanssa käytetäviksi myös silloin, kun kypärän visiiri on alhaalla.

Kypärässä on myös korkeussuunnassa säädettävä kiristyspanta, joka mahdollistaa täydellisen istuvuuden jokaiselle päälle. Pimeän aikaan lisäturvaa tuo takaosan irrotettava punainen LED-valo sekä heijastavat logot ja hihnat, jotka varmistavat, että olet näkyvä syksyn pimenevissä illoissa.

Valitse Uvex Rush Visor – ole näkyvä, ole tyylikäs, ole suojattu. Valmistettu Saksassa.

Ominaisuudet:
• Paino 420 g
• Koot 55- 58 cm ja 58-61 cm
• Suojanormit EN 1078:2012 + A1:2012 EN ISO 12312-1:2013 + A1:2015
• Linssi Lite Mirror Silver, valon läpäisy 44–80 %

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Brand: