, ,

UVEX Unbound MIPS Pyöräilykypärä

Uvex Unbound MIPS -kypärä on täydellinen valinta niin seikkailuille maastossa kuin päivittäisille työmatkoillesikin. Varustettuna edistyksellisellä MIPS-teknologialla, tämä kevyt,  InMould-rakenteinen kypärä tarjoaa todella varmaa suojaa päällesi.  Kypärän tukeva lippa tarjoaa lisäsuojaa ehkäisten myös auringon häikäisyä.

Rullakiristyksen avulla saat säädettyä kypärän juuri oikean kokoiseksi. 24 ilmastointiaukkoa varmistavat sen, että kypärä tuntuu mukavan viileältä kuumemmallakin ilmalla.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

99,90 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 99,90 

Uvex Unbound MIPS -kypärä on täydellinen valinta niin seikkailuille maastossa kuin päivittäisille työmatkoillesikin. Varustettuna edistyksellisellä MIPS-teknologialla, tämä kevyt (vain 320g), InMould-rakenteinen kypärä tarjoaa todella varmaa suojaa päällesi.  Kypärän tukeva lippa tarjoaa lisäsuojaa ehkäisten myös auringon häikäisyä.

Rullakiristyksen avulla saat säädettyä kypärän juuri oikean kokoiseksi. 24 ilmastointiaukkoa varmistavat sen, että kypärä tuntuu mukavan viileältä kuumemmallakin ilmalla.

MIPS-teknologia, lyhenne sanoista Multi-directional Impact Protection System, on innovatiivinen turvallisuusominaisuus, joka on suunniteltu vähentämään aivoihin kohdistuvia voimia pyöräilykypärissä ja muissa suojakypärissä. Teknologia perustuu sisäänrakennettuun liukumekanismiin, joka mahdollistaa kypärän sisäosan liikkumisen muutaman millimetrin verran päähän kohdistuvan iskun suuntaan. Tämä liike vähentää kiertoliikettä, joka syntyy, kun isku kohdistuu kypärään vinosti, mikä on yleinen onnettomuustilanteissa. Vähentämällä tällä tavoin aivoihin kohdistuvaa rotaatiovoimaa MIPS-teknologia auttaa vähentämään aivotärähdyksen riskiä ja muita aivovammoja.

InMould-rakenne tarkoittaa valmistustekniikkaa, jossa kypärän ulkokuori ja vaahtomuovinen iskunvaimennuskerros yhdistetään pysyvästi yhdeksi yhtenäiseksi osaksi valmistusprosessin aikana. Tämä johtaa kevyempään, vahvempaan ja kestävämpään kypärärakenteeseen, jossa ei ole liitoksia tai saumoja ulkokuoren ja vaahtomuovikerroksen välillä, mikä parantaa sekä turvallisuutta että kestävyyttä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: