, , , ,

VÖLKL Kendo 88 Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: VÖLKL Kendo 88 Laskettelusukset (ilman sidettä)

 

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 549 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

VÖLKL Kendo 88 Laskettelusukset

VÖLKL Kendo 88 on all mountain/freeride vapaalaskusuksi kokeneille laskijoille. Täydellinen kumppani rinteiden valloitukseen niin hoidetuissa rinteissä kuin rinteiden ulkopuolella.

Suksessa on huippuunsa hiottu tekninen rakenne Tip&Tail Rockerilla, täyspuuytimellä, räätälöidyllä titanaalivahvikkeella ja 3D-sivuleikkauksella.

MARKER GRIFFON 13 ID (90 MM)

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet tekevät monon pohjan puhdistamisesta lumesta ja siteeseen polkaisusta entistäkin helpompaa.

MARKER SQUIRE 11 ID (90 MM)

Täysin uudistunut Squire 11-side on suunniteltu kevyemmälle freeride- ja freestyle-laskijalle, joka haluaa haastaa itseään rinteessä ja parkissa. Siteen uudet ominaisuudet mahdollistavat helpomman tavan puhdistaa monon pohja lumesta ja polkaista mono kiinni siteeseen.

VÖLKL Kendo 88 all mountain/freeride vapaalaskusuksi kokeneille laskijoille. Suksi, joka on täydellinen kumppani rinteiden valloitukseen niin hoidetuissa rinteissä kuin rinteiden ulkopuolella.
Suksessa on huippuunsa hiottu tekninen rakenne täyspuuytimellä, räätälöidyllä titanaalivahvikkeella ja 3D-sivuleikkauksella.
3D-sivuleikkauksen ansiosta suksen kääntösäde lyhenee merkittävästi, tehden suksesta leikkisämmän. Tailored Titanal Framessa suksessa käytetyn titanaalin määrä muuttuu suksen pituuden mukaan, suksi on siis räätälöity mukailemaan laskijan pituutta ja painoa.
Suksi on keskileveydeltään 88 mm. Suksen Tip&Tail Rocker höystettynä siteen alla olevalla jalkavuudella (camber) tuo sukseen helppoa käännettävyyttä ja samalla loistavaa pitoa kovemmallakin lumella.  Suksen kärjissä on hiilikuitukudokset vaimentamassa iskuja ja rauhoittamassa kärkeä.
Tällä suksella valloitat niin kotimaan laskettelukeskukset kuin Keski-Euroopan vuoretkin. Made in Germany.

Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
170 cm 15 m 129-88-113
177 cm 16 m 129-88-113

• Muoto: Tip&Tail Rocker
• Sivuvalli: Full Side Wall
• Ydin: Multilayer Wood Core (poppleli ja haapa)
• Pohja: P-TEX 2100