100% kotimainen urheilukauppa!
Nopeat toimitukset
Tunnemme tuotteemme kuin omat taskumme
Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
Laaja valikoima huippubrändien tuotteita

Työsuhdepyörät

Työsuhdepyörä on perinteinen polkupyörä tai sähköpyörä, jonka työnantaja tarjoaa työsuhde-etuna työntekijälleen. Sportkauppa.fi tarjoaa valikoimastaan kattavasti vaihtoehtoja työsuhdepyöräksi.

Tutustu pyörien- ja pyörätarvikkeidemme valikoimaan täältä. Jos kaipaat apua valinnassa, Sportkauppa.fi:n ammattilaiset auttavat sinua ilolla – laita meille vain sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sportkauppa.fi!

Selvitä, minkä leasingpalveluita tarjoavan palveluntarjoajan kanssa työnantajallasi on sopimus. Mikäli palveluntarjoaja on jokin alla listatuista, voit tilata sähköpyörän käyttöösi suoraan meiltä alta löytyvän ohjeistuksen avulla:

 • GoByBike
 • ePassiBike
 • Vapaus.io
 • Etufillari
 • FleetBike
 • Ketjureaktio.com
 • Suomen Työsuhdepyörä

Ellei palveluntarjoajaa vielä löydy listasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@sportkauppa.fi niin selvitämme nopeasti, josko tilaaminen saadaan onnistumaan siitä huolimatta helposti – ja lisäämme palveluntarjoajan listaan.

Tässä vielä yksityiskohtaiset ohjeet miten asia hoituu:

 1. Lähetä tarvittavat tiedot haluamastasi työsuhdepyöräpaketista sekä itsestäsi alta löytyvällä lomakkeella.
 2. Voit laittaa samat tiedot tulemaan myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@sportkauppa.fi. Samaan sähköpostiin voit laittaa kysymyksiä tai yhteydenottopyynnön esim. oikean pyörän valintaa varten.
 3. Sportkauppa.fi välittää tilauksen tiedot sen hetkisillä hinnoilla työnantajasi työsuhdepyöriä tarjoavalle palveluntarjoajalle hyväksyttäväksi. Palveluntarjoaja tekee sopimukset ja lähettää ne sinulle tai yrityksesi nimeämälle yhteyshenkilölle allekirjoitettavaksi.
 4. Palveluntarjoaja ilmoittaa Sportkauppa.fi:lle tilauksen hyväksymisestä. Hyväksymisen kesto riippuu aina kyseisestä palveluntarjoajasta, mutta keskimäärin siinä menee alle viikko.
 5. Pyörä varataan ja sinulle lähetetään tilausvahvistus, jossa kerrotaan myös arvioitu toimitusaika. Pyörä toimitetaan vahvistushetkellä myynnissä olevasta erästä.

Turvallista työmatkapyöräilyä ja suotuisia säitä toivottaa Sportkauppa.fi väki! 


Muuta työsuhdepyöräedusta

Työnantaja ostaa pyörän tyypillisesti leasing-sopimuksella sopimuskumppaniltaan. Työnantaja voi ostaa pyörän myös suoraan omistukseensa, jolloin työnantajan omistaman pyörän luontaisetuarvo lasketaan siten, että pyörän hankintahinta jaetaan pyörän oletetuilla käyttövuosilla. Näin ollen myös yrittäjä, joka maksaa itselleen ansiotuloveron alaista palkkaa, voi hankkia itselleen työsuhdepyörän ja tehdä siitä verottajan ohjeistuksen mukaiset vähennykset. Tällainen yrittäjä voi hankkia pyörän suoraan Sportkaupalta. Yrittäjän tehtäväksi jää toki huolehtia verotekniset kommervenkit.

Työnantajasi voi kertoa sinulle enemmän siitä, tarjotaanko pyöräetu sinulle palkanpäällisenä etuna vaiko osana palkkaa sekä muista edun verotuksellisista asioista.

Jotta sähköpyörä luokitellaan polkupyöräksi, sähköpyörän moottorin teho saa olla enintään 250W, sähköpyörän moottori toimii vain poljettaessa ja sen tulee kytkeytyä pois päältä yli 25 km/h nopeudessa. Suomessa myytävät sähköpyörät täyttävät tämän ehdon lähes poikkeuksetta.

Lisävarusteet nostavat pyörän verotusarvoa. Oleellista on, että pyörän laskennallinen kuukausimaksu ei nouse yli 100e/kk eli 1200€/vuosi (verottajan asettama raja).

Sportkauppa huolehtii veloituksetta kumppaniverkostonsa kautta takuun piiriin kuuluvista korjauksista.

  Työsuhdepyörän tilauslomake


  Palveluntarjoajan tiedot


  Mikäli työnantajasi on ilmoittanut erillisen tilauskoodin, syötä se tähän


  Tilaajan tiedot


  Tilauksen tiedot

  + Avaa polkupyörät
  + Avaa sähköpyörät


  Mikäli valitsit kypärän lisävarusteena.

  Sportkauppa ei tarjoa huoltopalveluita, mutta voit sisällyttää työsuhde-etuusi työnantajasi sopimuskumppanin tarjoaman huoltopaketin. Summan voit käyttää huoltopisteessä, jolla on sopimus saman kumppanin kanssa. Tarkemmat huoltoon liittyvät tiedot saat työanantajasi palveluntarjoajalta.

  OSTOSKORI

  Sulje