Sportkauppa.fi: suomalaista työtä vuodesta 1973, asiantuntevasti ja luotettavasti myös verkossa.

Sportkauppa.fi on 100 % suomalainen verkkokauppa. Sportkauppa.fi:ssä myymme tunnettujen laatubrändien tuotteita niin kesän kuin talven urheiluun, ulkoiluun ja liikuntaan.

Sportkaupan toiminnan taustalla on vuodesta 1973 toiminut perheyritys, jossa töissä on lähes koko perhe koko- tai osa-aikaisesti vahvistettuna luotetuilla, osaavilla pitkän linjan työntekijöillä. Me kaikki tunnemme tuotteemme kuin omat taskumme – jokainen meistä on innokas ulkona ja luonnossa liikkujia, niin talvella kuin kesälläkin. Uskomme vahvasti tuotteidemme laatuun ja toiminnallisuuteen – käytämmehän niitä itsekin. 

Sportkaupalla haluamme mahdollistaa luotettavan, turvallisen ja joustavan ostamisen verkosta niin, että autamme asiakkaitamme tarvittaessa jokaisessa ostamisen vaiheessa – oli kyse sitten oikean koon tai oikeanlaisen tuotteen valinnasta tai jostakin muusta ostamiseen liittyvästä asiasta. 

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi osoitteessa asiakaspalvelu@sportkauppa.fi arkisin kello 8-16 (joskus me yrittäjät toki vastailemme muulloinkin) . Jos asian selviäminen kaipaa keskustelua, soitamme sinulle pian! Meidän kanssamme asiat selviävät varmasti.

Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia.