Sportkauppa sai avainlipun!

Olemme tosi ylpeitä saamastamme avainlippumerkistä. Lue täältä mitä tämä hieno tunnustus kertoo meistä!

Avainlippua ei saa ihan mikä tahansa toimija, sillä on tiukat kriteerit ja hakuprosessi. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, joka voidaan myöntää Suomessa valmistettujen tuotteiden lisäksi Suomessa tuotetuille palveluille.

Jotta verkkokauppa voi saada Avainlipun käyttöönsä, tulee sen täyttää seuraavat palvelulle myönnettävän Avainlippu-merkin vaatimukset:

  • Yrityksen pääkonttorin ja johdon tulee olla Suomessa => meillä Sportkaupalla on kaikki toiminnot ja ihmiset täällä Suomessa, saman katon alla.
  • Yrityksen tulee olla suomalaisessa omistuksessa => kyllä, näin on. Firman perusti nyt nuorimman polven isoisä vuonna 1973 ja omistus on nyt toisessa sukupolvessa ja kolmas on harjoittelemassa hommia.
  • Palvelu tuotetaan Suomessa ja palvelun kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta =>muuten teemme kaiken ihan itse, mutta hieman apua ollaan otettu Google-markkinointiin, joka vaatii jonkinlaisia maagikon kykyjä, sen verran mutkikasta se on. Tässäkin meitä auttaa Suomalainen pieni yritys Turkkusesta 🙂. Toinen asia, missä on tarvittu apua on tuo IT:n ihmeellinen maailma – siellä meitä auttaa toinen pieni suomalainen firma – sattumalta sekin on Turusta 🙂. Suomalainen työ kunniaan!
  • Lisäksi verkkokaupoilta vaaditaan, että: Maksu- ja toimitusehdot on esitetty selkeästi, asiakaspalvelu ja varasto ovat Suomessa ja toimitukset tapahtuvat Suomesta käsin EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste on selkeästi löydettävissä => no näinpä meillä tehdään!

Meiltä voit ostaa huoletta – autamme ja neuvomme joka vaiheessa, ja jos ongelmia tulee, nekin hoidetaan.

Jotta voimme kilpailla isojen jättien ja ulkomaisten toimijoiden kanssa, pitää asiakaspalvelun ja luotettavuuden olla kunnossa. Ja meillä ne ovat kunnossa, ainakin kovasti me yritämme auttaa ihan kaikessa ja tehdä parhaamme, että kaikki toimii.

Terveisin Sportkauppiaat