, ,

UVEX Stride Pyöräilykypärä

Uvex Striden hard-shell rakenne suojaa päätäsi varmasti, ja sen eleetön ja ajaton tyylikkyys miellyttää silmää kuin silmää. Kypärän lukuisat ilma-aukot pitävät pääsi viileänä kuumemmallakin kelillä.

Stride-kypärän pehmustepalat ovat helposti irrotettavissa ja konepestävissä, mikä pitää kypäräsi raikkaana ja puhtaana käyttökertojen välillä. Rullasäädön avulla saat kypärän istumaan päähäsi juuri oikein.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varastossa

69 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa: 69 

Uvex Stride suojaa päätäsi varmasti, ja sen eleetön ja ajaton tyylikkyys miellyttää silmää kuin silmää. Kypärän lukuisat ilma-aukot pitävät pääsi viileänä kuumemmallakin kelillä.

Innovatiivisen suunnittelun ansiosta Stride-kypärän pehmustepalat ovat helposti irrotettavissa ja konepestävissä, mikä pitää kypäräsi raikkaana ja puhtaana käyttökertojen välillä.

Kypärän kestävä Hard Shell -rakenne on yhdistelmä lujaa ABS-muovia ulkopuolella ja iskuja vaimentavaa EPS-materiaalia sisäpuolella, mikä luo vahvan mutta kevyen suojan päällesi.

Ei enää kompromisseja turvallisuuden ja mukavuuden välillä; Uvex Striden rullasäädettävä panta mahdollistaa täydellisen ja tarkan istuvuuden, joka pysyy paikallaan niin nopeatempoisessa kaupunkiajossa kuin rauhallisemmillakin työmatkoilla.
Valmistettu Saksassa.

Ominaisuudet:
• Paino 330 g
• Koot 53-56 cm, 56-59 cm ja 59-61 cm
• Suojanormit EN 1078:2012 + A1:2012

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: