, , , ,

VÖLKL M6 Mantra Laskettelusukset


Tutustu suksen tuotekuvaukseen alla olevasta linkistä (lyhyt kuvaus näkyy alla suksen yhteydessä).

Tämän suksen voit ostaa joko siteellä tai ilman. Alta löydät tälle sukselle suosittelemamme sidevaihtoehdot.
Mikäli tilaat siteen, kerrothan meille haluatko että asennamme siteen. Jos valitset siteen asennuksen, täytä myös muut tarvittavat tiedot.

Jos tuote on alennuksessa, vaadittu hintahistoriatieto löytyy täältä: VÖLKL M6 Mantra Laskettelusukset (ilman sidettä)

 

Lue koko tuotekuvaus

Alkaen: 599 

Alin hinta 30 pv ennen kampanjaa:

VÖLKL M6 Mantra Laskettelusukset

Jo vuosien ajan VÖLKLin Mantra on ollut freeride-suksien suunnan näyttäjä. On olemassa vain yksi suksi, joka on parempi kuin VÖLKL M5 Mantra ja se on täysin uudistunut VÖLKL M6 Mantra. Suksi on edeltäjäänsäkin kevyempi ja ketterämpi.

Tämä 96 mm leveä Tip&Tail Rocker vapaalaskusuksi räjäyttää tajuntasi. Suksessa on huippuunsa hiottu tekninen rakenne Tip&Tail Rockerilla, täyspuuytimellä, räätälöidyllä titanaalivahvikkeella ja 3D-sivuleikkauksella.

MARKER GRIFFON 13 ID (100 MM)

Griffon 13 ID on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride- ja freestyle-siteistä. Tämä Jesterin ”pikkuveli” toimii loistavasti niin vapaalaskusuksessa kuin twinissä. Siteen ominaisuudet helpottavat monon pohjan puhdistamista lumesta ja polkaisemista kiinni siteeseen.

MARKER JESTER 16 ID (100 MM)

Jester 16 on Markerin pro-tason vapaalasku side puuteriin, parkkiin ja paippiin. Siteen etu- ja takakappaleesta löytyvät magnesium osat tuovat keveyttä ja jämäkkyyttä siteeseen. Tämä side on maailman kärjessä olevien freestylelaskijoiden valinta!

Jo vuosien ajan VÖLKLin Mantra on ollut freeridesuksien suunnan näyttäjä. On olemassa vain yksi suksi, joka on parempi kuin VÖLKL M5 Mantra ja se on täysin uudistunut VÖLKL M6 Mantra. Suksi on edeltäjäänsäkin kevyempi ja ketterämpi.

Tämä 96 mm leveä Tip&Tail Rocker vapaalaskusuksi/all-mountainsuksi räjäyttää tajuntasi. Suksessa on huippuunsa hiottu tekninen rakenne Tip&Tail Rockerilla, täyspuuytimellä, räätälöidyllä titanaalivahvikkeella ja 3D-sivuleikkauksella.

3D-sivuleikkauksen ansiosta suksen kääntösäde lyhenee merkittävästi, tehden suksesta leikkisämmän. Tailored Titanal Framessa suksessa käytetyn titanaalin määrä muuttuu suksen pituuden mukaan, suksi on siis räätälöity mukailemaan laskijan pituutta ja painoa. Kärjissä lasikuitulevyyn ommellut hiilikuitukudokset vaimentamassa iskuja ja rauhoittamassa kärkeä.

Tällä suksella valloitat niin kotimaan laskettelukeskukset, kuin Keski-Euroopan vuoret.

Made in Germany.

Koska suksessa on rocker-kanta ja kärki suosittelemme valitsemaan suksen hyvin lähelle laskijan omaa pituutta.

Ominaisuudet:

Suksen pituus Kääntösäde Sivuleikkaus
170 cm 16 m 135-96-119
177 cm 18 m 135-96-119
184 cm 19 m 135-96-119

• Muoto: Tip&Tail Rocker
• Sivuvalli: Full Side Wall
• Ydin: Multilayer Wood Core (poppleli ja haapa)
• Pohja: P-TEX 2100