-55%
, ,

VÖLKL RISE UP 82 170cm Sukset (näytesuksi)

Käyttämätön mallisuksi, joka ollut showroomissa esillä. Pieniä jälkiä saattaa löytyä.

Völkl Rise Up 82 on todella kevyt ja varma  82 mm leveä touring-suksi. Tällä suksella nouset kevyesti ylämäkeen ja lasket vauhdikkaasti ja varmasti alas. Teknologian ansiosta tämä suksi tarjoaa tasaisen laskun suurilla nopeuksilla ja varmuutta vaativissakin off-piste-olosuhteissa.

Huom! suksessa ei ole valmiiksi sidettä. Mikäli kaipaat apua oikean siteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme. Mikäli tilaat nämä sukset ja lisäksi siteet, kerro meille tilauksen lisätiedoissa laskijan paino ja monon ulkopohjan pituus, niin asennamme siteet sinulle valmiiksi.

Lue koko tuotekuvaus

Saatavuus:

Varasto loppu

200  449 

Varasto loppu

Völkl Rise Up 82 on todella kevyt ja varma  82 mm leveä touring-suksi. Tällä suksella nouset kevyesti ylämäkeen ja lasket vauhdikkaasti ja varmasti alas. Tässä suksessa Völkl on ensimmäistä kertaa sisällyttänyt retkisuksiinsa freeride- ja all-mountain-suksista, kuten Kanjosta ja Deaconista, johdetun 3D-säteen sivuleikkauksen. Tuloksena on tasainen lasku suurilla nopeuksilla ja varmuus jopa vaativissa off-piste-olosuhteissa.

Suksen paino on vaivaiset 1 158 g. Suksen monikerroksinen puuydin (poppelia ja pauloniaa) tekee suksesta uskomattoman kevyen mutta silti todella luotettavan. Suksessa on Smat Skin Glip-teknologia, joka toimii niin Tech Fibre kuin Smart Glue skinen kanssa. Tämä teknologia  tarjoaa täydellisen vapauden skinien kiinnittämisessä ja poistamisessa: joko suksien kärjestä kantaan tai päinvastoin molemmissa päissä olevien pidikkeiden ansiosta.

Suksi on näytesuksi, jota ei ole käytetty laskiessa.

Tuotetunnus (SKU): 120378.DEMO Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand: