Urheilutarvikkeet kesään ja talveen Sportkaupasta 

Laskettelija/lumilautailija, etsitkö laadukkaita laskettelusuksia, lumilautaa, laskettelumonoja, lumilautakenkiä, laskettelusauvoja? Vai rakastatko maastohiihtoa ja haet maastohiihtosuksia, –monoja tai sauvoja, joiden avulla hiihtämisestä tulee nautinto?

Entäs kesäksi polkupyörää, sähköpolkupyörää, jalkapallotarvikkeita tai rullaluistimiaretkeilytarvikkeista puhumattakaan, aina teltoista makuualustoihin, makuupusseihin ja kompasseihin? Meiltä löydät vaikka mitä retkeilyyn, ulkoiluun ja suunnistamiseen.

Sportkauppa (tuttavallisesti Sporttikauppa) on sinulle, joka etsit palvelevaa erikoiskauppaa, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita urheiluvarusteita tunnetuilta laatubrändeiltä.

Meiltä löydät laajan valikoiman merkeiltä Völkl, Uvex, Dalbello, K2, Line, Ride, Madshus, Holmenkol, Marker, Rottefella, Atala, Carraro, Hannah, Silva, Whistle, Uhlsport ja Mitre.

Tunnemme tuotteemme ja autamme sinua valitsemaan itsellesi juuri sen oikean. Olemme täällä sinua varten – ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@sportkauppa.fi!

Asiantuntemusta jo vuodesta 1973. 100% suomalainen verkkokauppa.

3G1A6987